26 juli 2011

Verzorging: mijn avondroutine


Hee lieve meiden,
In dit artikel wil ik even de producten laten zien die ik bij mijn avondroutine gebruik. Misschien ga ik ook nog een ochtendroutine maken maar dan moeten jullie maar even tegen mij zeggen of jullie dat willen!


Als allereerst haal ik mijn make-up er natuurlijk af. Ik gebruik een make-up remover van Yves Rocher die je moet schudden want hij heeft twee lagen, meestal is dit met olie basis maar deze gelukkig niet want daar kan ik echt niet tegen! Ik gebruik geen foundation maar wel poeder en blush en daarom haal ik met een gezichtstonic van Olaz de poeder en blush van mijn gezicht af. Deze tonic verzorgd mijn huid ook heel erg goed en is mild, en je voelt hem intrekken wat ik zelf erg prettig vind.

 

Dan loop ik naar de badkamer en was ik mijn gezicht met een washandje, ik gebruik geen zeep.


Ook gebruik ik natuurlijk een nachtcrème. De Essence my skin caring cream is een crème die je als dag én nachtcrème kan gebruiken, dit doe ik dus ook. En ook klop ik met mijn ringvinger oogcrème op mijn jukbeenderen.


Als allerlaatse doe ik nog wat lippenbalsem op mijn lippen. Dit verschilt vaak het is net waar ik zin in heb, de laatste tijd pak ik heel vaak een lipsmacker erbij, ookal is dit niet een hele goede verzorging. Voor de rest gebruik ik Vaseline en een lippenbalsem van ELF.

Dit was mijn avondroutine, volgens mij niet heel bijzonder maar ik wou het toch even met jullie delen! Welk product kan bij jou echt niet missen ik jou avondroutine?

Liefs Rachel

2 opmerkingen:

 1. Ik gebruik echt niets, is dit slecht?
  Maar ik gebruik ook geen make-up of iets, en heb amper last van puistjes of iets..
  Leuke post!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een beetje extra huidverzorging kan natuurlijk geen kwaad maar als je geen make-up gebruikt en je gezicht niet reinigd is het niet perse nodig. Ikzelf merk als ik mijn huid goed verzorg dat ik veel minder onzuiverheden heb. Het verschilt een beetje per persoon. Is je vraag zo goed beantwoord?

  Liefs Rachel

  BeantwoordenVerwijderen