14 juli 2011

Shoplog: Groningen


Hee lieve meiden,
Vandaag weer een artikel na lange tijd, ik heb namelijk samen met mijn zus geshopt in Groningen en heb een paar leuke dingetjes gekocht bij twee winkels. Kijk maar mee!

Bij de H&M bij ons heb je geen H&M beauty en in Groningen wel. Ik ging dus voor de body splashes erheen en dat is zoals je ziet gelukt! Toevallig vond ik deze twee hele schattige in een €1,00 bak. Het is er één met minnie mouse in de geur strawberry en eentje van hello kitty in de geur mango, super zomers!

Ook vond ik nog een Eye pencil in een hele mooie lichtpaarse kleur die LILAC heet. Kan ik mooi gebruiken als eyeliner of gewoon voor over mijn hele ooglid. Ook deze kostte €1,00

 Als laatste heb ik nog twee hele mooie Essence lakjes gekocht bij de kruidvat. Ik ging erheen voor de crackle nailpolish maar helaas was deze op. Toch heb ik twee hele mooi kunnen vinden: Eentje van de nieuwe 50's GIRLS een hele mooie donkerblauwe in de kleur 03 i'm a marine girl en eentje van de twins in de kleur o8 troy. Deze twee lakjes kosten samen maar €2,00 omdat er een aanbieding was, anders kosten ze €1,79 per stuk.


Dit was de shoplog alweer zoals je ziet niet heel veel maar ik moest ook nog wat geld overhouden omdat ik vrijdag ook nog naar de stad ga! Wat vind jij van mijn geshopte nagellakjes? En morgen weer een shoplog?


Liefs Rachel

2 opmerkingen:

  1. Leuke spulletjes (:
    Ik ben benieuwd hoe je nagellakjes eruit zien op je nagels.
    Ik vind het het leuk om morgen weer een shoplog te zien.

    BeantwoordenVerwijderen