23 juli 2011

Review + Swatch: Blush van MAX

Hee lieve meiden,
Vandaag heb ik weer een swatch en review van jullie over de blush van het merk MAX die ik voor €0,99 bij de Action gekocht heb. Deze keer is het iets anders: het zijn veel foto's met een bijschrift onder de foto en aan het eind zie je mijn conclusie. Waarom is dit heb gedaan is omdat het anders echt een té lang artikel word.

De verpakking van de blush is een simpel rond doosje dat van doorzichtig kunststof is, en aan de bovenkant zie je dat er een zilveren rand omheen zit. Het merk is erop gedrukt in zwarte letters.

Zo ziet de blush eruit: Het spijt me dat ik hem al gebruikt heb maar ik moest hem gebruiken! Het is een lichtroze blush met de naam 035 pink. Er zit een kleine subtiele glitter in die je op de swatch een paar foto's hier onder kunt zien.

Op de achterkant zie je de ingrediënten, hoe de blush heet (035 pink), hoelang de blush houdbaar is en hoe zwaar de blush is. En als je goed hebt gekeken zie je een klein konijntje met zijn oren in vorm van een hartje en eronder staan cruelty free, het is dus niet op een wrede manier op dieren getest.

Wat erg leuk is is dat je de blush zelf 'op kunt tillen' en dat eronder een roze poederdons zit en aan de onderkant van de blush een spiegeltje (kan je op de volgende foto zien) dus als je je kwast vergeet om mee te nemen kun je hem alsnog aanbrengen!

Het poederdonsje met het spiegeltje
Dat was even over de blush zelf. Dan gaan we nu verder met de foto's van de swatches.

Ik heb op mijn vinger de blush aangebracht door 1 keer een rondje te maken, er komt dus genoeg product vanaf!

Ook heb ik de blush geswatcht op mijn hand en je ziet toch dat het pigment wat minder word maar alsnog verbaasd de pigmentatie me heel erg, super goed!

Hier zie je de roze gloed

En hier zie je de shimmer

Dit was mijn review en swatches, de pigmentatie is voor de prijs heel erg goed wel moet ik zeggen dat het wat vreemd ruikt. Het product zit in een mooie verpakking met handige spiegel en poederdons dus ik ben er helemaal tevreden over en ga zeker de andere kleuren ook nog halen! Wat is jou favoriete blush? Ga jij ook deze blush uitproberen?   

Liefs Rachel

1 opmerking:

  1. heej die blush gebruik ik ook heel handig hoor 1 euro bij de acion volgens mij je hebt ook vele andere kleuren en o ja wat bn jij lelijk zeg hahahaha
    groeten van lissete

    BeantwoordenVerwijderen