20 juli 2011

Ik ben teleurgesteld!

Hee lieve meiden,
Vandaag een minder leuk artikel, althans ik vind het minder leuk.
Ik kreeg namelijk een seintje van een aantal mensen dat ik eens op die en die blog moest kijken en nu snap ik waarom: Sommige van mijn reviews worden gewoon LETTERLIJK overgenomen. Echt alles. Ik ben altijd lang bezig met mijn artikelen en doe er mijn best voor om het leuk te maken voor jullie....

Misschien moet ik het als een compliment zien dat mensen mijn artikelen leuk vinden maar ik vind het niet eerlijk want jij plaatst op je blog een artikel terwijl je de producten misschien helemaal niet hebt getest en er ook niet achter sta. Daarom heb ik een vraag aan de mensen die mijn artikelen hebben overgenomen en die dit lezen: Waarom maak je zelf de artikelen niet, je hebt een blog aangemaakt omdat het je hobby is denk ik, maar waarom haal je dan artikelen van een andere blog? Ik verwacht geen antwoord alleen ik hoop dat de mensen erover nadenken.

Als jij iets ziet op mijn blog dat je denkt: Ooooh dat ik leuk dat zou ik ook willen doen... Dan kun je dat gewoon vragen! Grote kans dat je het gewoon kan overnemen. Want ik zou het jammer vinden als je foto's zomaar overneemt zonder te vragen.

Dit was even mijn 'zeur' artikel maar ik hoop dat jullie het een beetje snappen want ik ben echt teleurgesteld.
Wat zou jij nog graag willen zien op deze blog? En wat kan er verbeterd worden?

Liefs Rachel

4 opmerkingen:

 1. Dit is echt heel vervelend, vooral omdat JIJ je best doet om een artikel in elkaar te zetten en dat iemand anders hem zonder moeite overneemt! Ik hoop echt voor je, dat het nu minder voorkomt! Dankjewel voor je reactie haha, en dat ze iets slordig zijn ben ik met je eens! Dat komt doordat ik nagelverharder gebruik, en de kuur nog bezig is! Dus randjes zijn nog niet tiptop en nagelriem nog niet oke, dus komt de kleur er ook minder mooi op! Maar goed dat je het zei, ben ik blij mee!=)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat stom....
  ik snap dat heel goed. je bent lang bezig met de inhoud,afbeeldingen enzo voor een artikel en als mensen het dan gaan copy pasten is dat natuurlijk helemaal niet leuk!
  maarja dan vinden ze je artikels wel goed en willen ze exact hetzelfde hebben.
  je hebt goede en leuke artikels.

  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ohja trouwens bedankt voor je reactie.
  ik zal eventjes antwoord geven op de vraag. de lippenbalsem die ik bij de tuinen gekocht heb was 2.99 dus ongeveer 3 euro.
  En hij is echt superlekker. hahaha.

  xxx

  ps; ik volg je.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor maar 3 euro is echt geen geld!
  Ik ga morgen even langs de tuinen in heb er nog een cadeaubon van :)

  BeantwoordenVerwijderen