03 juli 2011

Dagelijke make-up

Hee lieve meiden,
In dit artikel ga ik jullie mijn dagelijkse make-up zien. Soms verschilt dit maar ik merk dat ik toch deze goedkope producten weer pak! Ik heb er geen oogschaduw bij gedaan omdat ik dat niet iedere dag draag.

 De oog make-up
Omdat ik 's ochtends niet altijd even veel tijd heb begin ik met he belangrijkste van mijn make-up routine: De ogen. Ik begin met een dun lijntje eyeliner boven mijn oog dit die ik met de Essence eyeline pen deze is diepzwart en werkt fijn. Daarna doe ik meestal een simpel zwart oogpodlootje op van Catrice maar soms word dat ook een kleurtje dat ligt aan mijn look. Natuurlijk mogen mijn wimpers ook niet achterblijven dus doe ik een flinke dot mascara op met de Maynelline the Falsies volum'express waterproof mascara (pfoe een flinke mond vol) dit is een mascara die mijn wimpers echt superlang maken! En aan mijn wenkbrauwen doe ik niet veel omdat ik vrij volle wenkbrauwen heb: Ik doe alleen een beetje wenkbrauwelgel van E.L.F  op om ze een beetje in model te krijgen.

De gezichtsmake-up
Eerst even wat over foundationn: Zoals je ziet ligt er geen foundation bij, en dat is omdat ik het gewoon niet gebruik. Mijn huid ziet er in de zomer altijd goed uit en heeft geen foundation nodig, in de winter gebruitk ik het wel. Ik begin altijd met onzuiverheden en wallen wegwerken met de Catrice concealer palette in gebruik hiervoor de roze kleur en de beige tinten. Dan breng ik wat poeder aan, het merk is eraf gesleten maar volgens mij is het van de Etos  in de kleur 02, ik breng een heel klein laagje aan. Dan doe ik mijn favoriete blush op vel E.L.F shy, hij is super roze maar zoals je ziet laat ik hem best vaak uit me handen glippen dus het is een soort van poederblush geworden.
Deze bronzer: Egyptian Powder van Bronze garé cosmetics hoort eigenlijk ook nog bij de gezichtsmake-up maar dit lukte niet zo goed met de foto dus doe ik het even apart. Deze blush is vrij donker met heel veel glitter, ik breng hem gewoon aan met een blush-kwast op mijn slapen en wangen.

Lippen
Ik doe altijd Vaseline Rosy lips op mijn lippen omdat ik vaak droge lippen heb en dit mijn lippen goed verzorgd en een subtiel kleurtje eraan geeft. Ook doe ik vaak lipgloss op maar dat verschilt zovaak dat ik die ook niet op de foto heb gezet.

Dit was het alweer, ik hoop dat jullie het interessant vonden, als je nog vragen hebt over een product kun je die stellen bij de reacties. Vinden jullie dit soort artikels leuk? Wil je van een artikel een review zien?

Liefs Rachel

1 opmerking:

  1. Hi Rachel,

    Mijn moeder is binnenkort jarig en heeft als kadootje de Egyptian Powder, Bronze gevraagd. Weet jij hoe ik daar aan kan komen?

    Groetjes,
    Danielle

    BeantwoordenVerwijderen