29 juli 2011

Look: GOSH liplook.


Hee lieve meiden,
Vandaag laat ik een 'liplook' zien die in de afgelopen week echt superveel draag. En dan denk je misschien: Waarom staat er dan een rode zonnebril? Nou omdat ik deze lippen erg leuk vind staan met mijn rode zonnebril! Zo ben ik ook op het idee gekomen om van deze look een artikel te maken.

Ik gebruik twee producten van het merk GOSH als eerste een lipsteen in de kleur 03 berry met daaroverheen een lipstick in de kleur 66 bourgogne.

Mijn lippen met niets. Zoals je ziet zijn mijn lippen van zichzelf als heel erg gepigmenteerd. Daarom wil ik nog altijd een soort van lip erease aanschaffen!

Op deze foto heb ik alleen de lipsteen aangebracht, zoals je ziet is het en vrij roze kleur die ook wel iets van rood 'in zich' heeft.
Op deze foto heb ik de lipstick over de lipsteen aagebracht, de uiteindelijke look dus!

 En misschien kun je dan denken, is dat nou echt nodig een lipsteen eronder? Maakt dat nu echt verschil? Nou ja! En daarom heb ik ook een foto gemaakt met alleen de lipstick op mijn lippen om te vergelijken.

Alleen de lipstick

De lipstick met lipsteen eronder

Dit was even een kort artikel, ik vond het leuk om even met jullie te delen! Wat ik jou favoriete lipproduct van dit moment?

Liefs Rachel

2 opmerkingen: