12 augustus 2011

Tip: heerlijke maskertjes!


Hee lieve meiden,
Vandaag iets wat iedere vrouw/meid volgens mij wel heerlijk vind: Maskertjes! Lekker ontspannen met een heerlijk verzorgend en voedend masker met een heerlijk drankje en een stukje chocola. Mmmm....


Ik heb op dit moment 3 (helaas) maskertjes liggen, en eentje daarvan is van Montagne Jeunesse. Een merk dat ze bij veel drogisterijen wel verkopen, ik heb een heerlijk smoothie masker! Met goede ingredienten van fruit erin, ik ga deze nog niet gebruiken daarvoor wacht ik tot dat ik op vakantie ga!


Ook heb ik twee maskertjes van de Action. Eigenlijk zouden het er vier zijn maar mijn zus heeft de andere helft van de maskertjes.Ik heb een Mel & Honing masker en een Dode zee mineralen masker. Het ene masker is een vochtinbrengend masker en het andere masker is een reinigend masker! Één van deze maskertjes ga ik vanmiddag opdoen en daar komt dan ook nog een review over!


Wat is ook belangrijk vind is dat de maskertjes niet op dieren zijn getest! Zo weet ik zeker dat ik met een gerust hard het maskertje heerlijk op mijn gezicht kan aanbrengen, haha!

Dit was even een kleine tip om lekker uit te rusten in de vakantie! Gebruik jij vaak maskertjes? Wat is jou favoriete soort/merk masker?

Liefs Rachel

5 opmerkingen:

 1. handige tips! ik hou van dit soort maskertjes <3 ik gebruik vaak sheet maskers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Okee daar hou ik zelf niet zo van ik vind maskertjes in vloeibare vorm vel lekkerder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op tijd en stond een maskertje kan deugd doen voor je huid! Ik probeer eens in de week een hydraterend masker te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb een paar dagen geleden nog een chocolade masker op gesmeerd, heerlijk!
  Liefs, Charlie

  BeantwoordenVerwijderen