04 augustus 2011

Review: Action MAX oogschaduw


Hee lieve meiden,
Vandaag heb ik een review + swatches voor jullie. Ik heb namenlijk bij de Action een pallette gekocht met vier baked oogschaduws en ik ben er heel erg enthousiast over!

Allereerst even de verpakking: De oogschaduw zit in een rond doosje met een bolle doorzichtige deksel erop. Op de deksel staat het merk MAX en wat het is BAKED EYESHADOW. Maar toen ik de achterkant zag was ik nog enthousiaster! Cruelty Free, oftewel zonder wreedheid op dieren getest. De vier kleuren die erin zitten dragen de naam 417 Brown & Beige.Zoals je vaag op de bovenste foto ziet (sorry) zit er ook een spons aplicator bij. En niet zo'n goedkope nee, echt eentje met kwaliteit te vergelijken met de sponsaplicators van GOSH. Alle kleuren zit een hele mooie shimmer wat in de zon super mooi oplicht. De witte kleur is mooi al highliter, de koperkleur voor in de crease, de lichtbruin voor over het gehele ooglid en de donkerbruine voor in de bovenste ooghoek.De swatches, zoals je misschien wel ziet is de witte het meest gepigmenteerd. Ik moet zeggen dat het swatchen me een beetje tegenviel want op mijn vingers zien de kleuren er prachtig uit maar als ik dan swatch word de pigmentatie helaas wat minder. Deze oogschaduw kostte volgens mij €1,39 helaas heb ik de bon weggegooit dus dit weet ik niet zeker.

Dit was mijn review en de swatches van het oogschaduw pallette alweer. Willen jullie dat ik hier een look van maak? Wat is jullie ervaring met Action make-up?

Liefs Rachel

1 opmerking:

  1. Zie zien er inderdaad goed uit. Ik ga vandaag even kijken bij de action of ze er inderdaad nog zijn.

    BeantwoordenVerwijderen