04 augustus 2011

Review: Garnier EXFOBRUSHER


Hee lieve meiden,
Vandaag heb ik een review voor jullie over een product waar ik erg enthousiast over ben! De Garnier ExfoBrusher! Het is een soort facewash met een scrubborstel!Wat belooft de exfobrusher? "170 extra zachte en ultraflexibele microhaartjes pakken huidproblemen bij de bron aan. Een krachtige formule verrijkt met 2% salicylzuur met antibacteriĆ«le eigenschappen en HerbaRepair met regenererende eigenschappen : werkt tegen puistjes en helpt littekentjes herstellen. Bewezen doeltreffendheid : 28% betere scrubbende werking dan bij het aanbrengen van dezelfde gel met de hand : zuivert beter en reinigt alles waar hij voorbij komt."

De verpakking van dit product is behoorlijk geniaal : de gel zit in een busje, maar de dop van de bus kreeg dus een weelderige rubberen haardos die je gezicht scrubt terwijl je de gel aanbrengt. De haartjes bestaan uit een rubber-achtige kunststof en zijn zacht, flexibel en veerkrachtig. De scrubbende eigenschap zit dus niet zozeer enkel in de hardheid van de haartjes (Owhyeah, want ooit al eens geprobeerd je gezicht te poetsen met een tandenborstel? I don’t think so … 

Het scrubben met de ExfoBrusher is echt heel lekker. Het is als een dagelijkse zachte massage van je gezicht. Je wil de douche niet meer uit! Wel opletten dat je de brusher niet te hard tegen je gezicht gaat duwen want dan gaat het effect verloren … Het resultaat van een scrubbeurt met dit ding? Enerzijds een schone huid, maar dankzij de ‘massage’ gaat je teint er ook op vooruit. Handig: de verpakking kan je openen en sluiten door aan de dop te draaien. Zo kan je het ding veilig meenemen op weekend, afwisselen met een andere reinigingsgel of schoonmaken zonder water te vermengen met de gel.

Pluspunten :
- Het massage-effect van de brusher
- Zorgt voor een frisse, egalere teint
- Maakt je huid goed schoon
- Droogt de huid niet al te erg uit (ondanks het 2% salicylzuur)
- De brusher is ook te combineren met je eigen reinigingsgel
- Hij kost maar €8,99


Minpunten :
- Geen wondermiddel tegen pukkels
- Verwijdert niet alle zwarte puntjes

Wat is jou favoriete reinigingsgel? Ben jij hierover net zo enthousiast als ik?

Liefs Rachel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten