28 augustus 2011

EOTD: sheer green


Hee lieve meiden,
Vandaag mijn eerste EODT oftewel, mijn allereerste Eyes Of The Day. Ik heb een simpele outfit aan en daarom heb ik voor een 'felle' sheer look gekozen. Hij is niet vel vel maar sheer vel, oftewel er zijn felle kleuren in verwerkt en daarna met nude en naturel tinten meegeblent, dus kijk snel verder!
Ik had vrij basic kleding aan en ik had zin om wat met oogschaduw te gaan spelen, en daar is dit uitgekomen! Natuurlijk heb ik eerst oogschaduw basis aangebracht van Essence en toen ben ik pas begonnen. Ik heb allereerst in mijn binnenste ooghoek een highliter aangebracht die ik uit het MAX oogschaduw palette heb gehaald, daarnaast heb ik een Miss Sporty oogschaduw aangebracht in de kleur 117 flirty, die je in de shoplog kon zien. Deze kleuren heb ik samen geblent en toen heb ik de groene kleur van Catrice genaamd 02 peacock blue zacht aangezet in mijn buitenste ooghoek en dar in de crease en naar boven geblent. Toen heb ik onder mijn wenkbrauw nog wat highliter aangebracht. En toen is deze sheer green look eruitgerolt!


Dit zijn de producten die ik gebruikt heb voor mijn ogen, ik heb mijn kwasten en oogschaduwbasis er niet opgezet. De oogschaduw basis ben ik vergeten erbij te doen en ik wil nog een artikel over mijn kwasten gaan maken daarom heb ik die er ook niet bij gedaan.Ook heb ik een lipgloss en blush opgedaan! Ik koos voor een nude shimmery lipgloss die ik al heel lang heb en mijn favoriete lipgloss is! En ik heb mijn nieuwe blush van de Action die je in de shoplog kon zien opgedaan, genaamd 032 rosewood.


Dit was mijn allereerste EOTD. Wat vond je ervan? Vond je de look mooi of juist helemaal niets voor jou? En moet ik dit vaker doen?

Liefs Rachel

4 opmerkingen:

  1. Wat een mooie look, hij staat je erg goed die kleur oogschaduw.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Sishoba: Dankjewel, ik ben er mee gezegnd denk ik. Niemand in mijn fami,lie heeft lange winpers alleen ik, ben ik wel blij mee :)

    BeantwoordenVerwijderen