10 augustus 2011

Favorieten: Top 5 favoriete ringen

Hee lieve meiden,
Vandaag ga ik jullie mijn favoriete ringen laten zien. Sieraden vind ik heel belangrijk omdat ze een saaie simpele outfit toch kunnen omtoveren tot een super leuke outfit! Benieuwd? kijk snel verder!


Dit is een ring die ik nog niet zo lang heb. Hij is van het merk True Spirit en kostte me maar €0,50 cent dus echt een super koopje!  Ik houd wel van grote ringen en deze is helemaal geweldig, helemaal bedekt met (neppe) diamantjes en een mooie zwarte steen in het midden. Mijn favoriete zomer ring!
Deze ring heb ik echt al heel erg lang! Ik heb hem een keer voor €1,00  op de kop kunnen tikken bij de SIX terwijl hij normaal €8,95 kost! Waarschijnlijk hadden ze er een verkeerde sticker op geplakt wat ik later pas merkte. Op één of andere manier is dit een ring die draag bij een chique feest maar ook gewoon lekker bij een simpel shirt als ik naar school ga, love that ring!Ook deze ring heb ik al een poosje. Een mooie zwarte ding van Action voor maar €0,89 dat is toch geen geld? Ik vind de ring erg mooi alleen hij beschadigd heel snel aan de bovenkant! Ze hebben de ring ook nog ik twee andere kleuren in blauw en wit dacht ik.Dit ringetje komt ook van de Action net als de vorige en de volgende ring. Hij kostte rond de €0,70 cent en is supercute! Dit is al mijn tweede ringetje van deze de vorige was helemaal lelijk geworden. Een simpel 'zilveren' ringetje dat met diamantjes gevlochten is. Dit vind ik ook wel mooi met een hele drukke outfit.Dit ringetje is echt the cutest ring ever! Een uiltje! Ik hou sowieso wel van uilen sieraden en toen ik deze voor €0,89 cent zag liggen moest die in mijn winkelmandje. Het is een uil die om je vinger zit zet maat, waar de kop eindigt sluit het staartje aan. Een supercute ring die ik vaak in combinatie met een simpel zilveren ringetje draag.

Dit waren mijn favoriete ringen. Wat is jou favoriete ring? En waar koop jij meestal je sieraden waaronder ringen?

Liefs Rachel
1 opmerking:

  1. wow gaaf! ik hou zelf ook wel van grove ringen, draag het alleen bijna nooit (want onhandig :P)

    BeantwoordenVerwijderen