03 mei 2012

Wishlist #3



Hee lieve meiden,
In dit artikel een aantal items die mij doen kwijlen, staren en mij een groot heb - gehalte geven, producten die graag zou willen hebben en dus op mijn wishlist staan. Een half jaar geleden heb ik ook zo'n artikel gedaan en ik vond het wel weer eens tijd voor een update, kijk mee.



 Sleek Oh So Special palette
Dit item staat denk ik al wel het langst op mijn wishlist. Een prachtig oogschaduw palette met basic kleuren, roze berry tinten maar ook donkere smokey kleuren. Ik denk dat dit een perfect everyday, on the go, vakantie pallette kan worden van mij. Ik denk er over om hem nou eindelijk een keertje te gaan bestellen...

De Beautyblender.
Dit sponzen roze ei is niet zomaar een spons, ik denk dat de meesten van jullie hem wel kennen, de bekende make up spons. Het is een spons waarmee je je foundation makkelijk, snel en natuurlijk aan kan brengen. Het lijkt mij ideaal werken alleen de prijs houd mij een beetje tegen.

NYX lipstick in 628 Tea Rose
De lipsticks van Nyx hebben me altijd aangesproken maar vooral deze kleur knalt er echt uit. Een roze kleur die ik iedere dag zou dragen. Gewoon oud roze nude, niet te veel gedoe en geshimmer: Een mooie creamy basic lipstick.



LUSH Dream Cream
Deze creme heeft een plaatsje op mijn wishlist omdat deze creme mij helemaal het einde lijkt. Het is een creme dat voor van alles helpt, eczeem, acne, huid striemen en ga zo maar door: En je kunt de creme overal gebruiken. Als dagcreme maar ook als body lotion. Helaas is Lush niet dicht bij mij in de buurt en vind ik online bestellen te duur dus ik moet maar even afwachten hoe ik deze ga halen...


Dit was mijn wishlist voor deze keer, de volgende keer zal ik ook wat meer non beauty artikelen erin toevoegen. En wat zijn jou producten waar je op het internet uren naar kan kijken, reviews lezen en weg kwijlen? Laat me het in de comments weten!

Liefs Rachel

6 opmerkingen:

  1. de dream cream is echt superfijn. mijn moeder heeft hem en ik pik hem ook wel eens. haha,liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik snap waarom dit op je wishlist staat, al die producten lijken mij ook erg leuk!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! Ik heb de dream wash van Lush, en hij is heel fijn! Ik wil zeker de dream cream ook nog kopen. Die NYX lipstick ziet er ook nice uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die lipstick ziet er erg mooi uit, snap dat je gaat kwijlen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat palette is zo mooi!

    ps: Doe je mee met onze winactie?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. dream cream lijkt me ook fijn! hij ruikt alleen niet zo lekker vind ik ;3
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen