23 mei 2012

Bestelling geplaatst op papapa.nl


Hee lieve meiden,
Ongeveer twee weken geleden ontving in een berichtje van Ilse, eigenaresse van papapa.nl, dat ik een cadeaubon van 5 euro had gewonnen! Heel erg leuk natuurlijk. Eerst kon ik niets vinden in de webshop en heb ik even gewacht met bestellen maar vandaag heb ik een bestelling geplaatst en vandaag ga ik jullie laten zien wat ik voor 5 euro heb kunnen scoren.Ik had een cadeaubon waarmee ik 5 euro korting kreeg. Omdat ik van mezelf niet te veel meer mag shoppen, uche, heb ik voor 5 euro spulletjes uitgezocht. De verzendkosten kwamen uit op €2,40 wat ik persoonlijk helemaal niet veel vind.

Nummer 31 €0,49

Nummer 33 €0,49

Nummer 203 en 105 €1,50

Setje met 6 luxe nail art penselen €2,50

Een aantal producten van Safari omdat ik wel een aantal goede dingen over dit merk had gehoord en er erg benieuwd naar was. Helaas geen nagellakjes van dit merk maar wel een aantal mooie spulletjes. En dan nail art penselen waar ik al heel lang op zoek naar was en nu eindelijk gevonden heb. Handig om weer aan de slag te gaan met nail art.

Liefs Rachel

4 opmerkingen:

 1. Wo leuke webshop kende ik nog niet. zou ik ook graag eens iets van uit willen testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke spulletjes.
  Veel nail art plezier met je nieuwe penselen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet bestellen, want je krijgt je geld niet meer terug. Google maar eens op papapa.nl, dan weet je genoeg.

   Verwijderen
 3. Helemaal mee eens anoniem....als je er even goed voor gaat zitten kom je in zowel 2010, 2011 en 2012 allemaal klachten tegen op internet. Het komt vaak op hetzelfde neer: bestelling wordt niet of heel laat geleverd. Contact maken is erg moeilijk en telefoonnummer nergens te vinden!
  De producten mogen dan leuk en goedkoop zijn> de service blijkt ook vaak waardeloos

  BeantwoordenVerwijderen