06 mei 2012

Gewonnen op sillysilsil.com


Hee lieve meiden,
Een poosje geleden kreeg ik een mailtje van de lieve Silja dat ik een winactie had gewonnen! Silja (eigenaresse van sillysilsil.com) had op dat moment heel veel winacties lopen waar ik natuurlijk allemaal aan meedeed. Wat ik heb gewonnen? Dat kun je zien in dit artikel, kijk maar mee.



Ik had namelijk een hele mooie Revlon lipgloss gewonnen! En girl; you can never have enough lipgloss! Ik ben echt zo'n lipgloss freak en was daarom ook super blij toen het pakketje op de deurmat viel eigenlijk hebben we geen deurmat maar dat klinkt leuker.





En dit is wat ik uiteindelijk kreeg: De lipgloss, een lief briefje, haar visite kaartje en een tester van Benefit.


Zelfs hier was ik al blij mee geweest: Een sample van een concealer waar 2 ml in zit, daar kan ik best eventjes mee doen hoor!




De lipgloss is in een oranje roze coraal kleur met hele lichtje glittertjes. De kleur kun je misschien niet zo goed lezen maar is in 020 papaya. Zelf vind ik de verpakking echt chique er uit zien en ook is de substantie heel fijn.




 Even een snelle swatch. In de tube en op je huid is hij toch best knallend. Maar op je lippen is hij wat minder: Dit kan ook komen doordat ik van mezelf al best rozige lippen heb maar ik vind het zeker een fijn kleurtje!

Dus bij deze heel erg bedankt Silja en neem allemaal een kijkje op: www.sillysilsil.com

Liefs Rachel

3 opmerkingen: