22 mei 2012

Personal Pictures #6


Hee lieve meiden,
Alweer een personal pictures, ja ik had weer genoeg foto's en jullie gaven aan wat mee lifestyle en persoonlijkere dingen te willen zien dus vandaag weer een non beauty artikel. Deze foto's heb ik allemaal gemaakt met mijn mobiel dus de kwaliteit is niet optimaal, maar alsnog veel plezier met kijken :)


Woehoe op school met verzorging moesten we een mini appeltaartje maken en dit is het resultaat. En hij was me toch eens lekker, hmmm.

Op school had ik totaal geen zin om mijn saaie bruine boterhammen op te eten en besloot ik was patat te kopen, helaas was de helft niet gaar maar het was te doen :)

Dit noem ik nog eens een hamburger, de belichting is wel raar, maar een burger, komkommer, saus, paprika en zo kan ik nog wel even doorgaan; heerlijk!

Ik heb serieus geen idee waar ik deze foto genomen heb maar ik weet wel dat ik stik chagrijnig werd door het vieze weer op deze foto..

Oeeh pritty shoes, en zoals altijd: Ik heb ze niet gekocht... En ja ik heb er weer spijt van, de volgende keer als ik leuke schoenen zie koop ik ze gewoon en ga ik niet zo lang twijfelen :)

Dit heb ik series nog nooit gezien, een lijn met natuurlijk haar producten met allerlei olien: wortel en olijf olie en nog meer. Misschien ga ik hier wel een keer iets van halen.

Treinen...

En de terugweg :)

Voor de mensen onder ons met een IQ van -6: Bij de action verkopen ze hersenen voor €0,95 cent

Heerlijke Croque monsieur bij de Hema eten

En toen we gingen wandelen kwam ik dit supercute spegten nestje tegen, een boom uitgehakt met allemaal mos erin. Er zaten helaas geen baby vogeltjes in :(
 Liefs Rachel

2 opmerkingen: