20 mei 2012

Pupa Milano Holographic Nailpolish


Hee lieve meiden,
In dit artikel heb ik weer een Pupa product om voor jullie te reviewen. Zelf ben ik, doordat ik een aantal producten heb mogen testen, toch best wel een beetje fan geworden van dit merk. Zo ontving ik laatst een mooie holografische lak van dit merk en deze wil ik vandaag met jullie bespreken.
Allereerst de flacon: zoals bijna alle lakjes van pupa in het kogelvormige flesje met een glanzende zilveren dop. In een flesje nagellak zit 5 ml, wat ik een perfecte hoeveelheid vind want flesjes van 15 ml krijg ik toch nooit op. Het is een holografische lak met veel shimmer dus en ik heb hem in de kleur 038 holographic strawberry. Een oudroze, berry roze kleur met een ongelooflijk mooie goud/oranje/lichtroze glitter gloed eronder.
Look at that beautyful shimmer!

De kleur in echt een prachtige kleur. Ik ben er verliefd op, ik heb denk ik nog nooit zoveel complimentjes over mijn nagels gekregen toen ik deze lak droeg. Prachtig. Vooral vind ik het mooi als je hem in een bepaald licht houd je allerlei prachtige shimmers en glitters ziet, ze lijken uit het niet tevoorschijn te komen.Maar lakt deze nagellak ook fijn? In een woord ja, na 1 lakjes heb je een volledig dekkende mooie shimmer laag nagellak op je nagels waar je zo 4/5 dagen mee kunt lopen zonder dat het chipt. Zelf heb ik twee lagen aangebracht en dat zag er verder ook prima uit. Ik ben zeer tevreden over deze lakjes en ik zou zeker eventjes gaan kijken of je ze wil bestellen.

Deze Pupa Holographic nagellakken kosten €6,25 en kun je online bestellen op: PUPAWINKEL.NL

Liefs Rachel

1 opmerking:

  1. Wauw! Wat mooi :D
    Ik ga zeker even op de site kijken

    BeantwoordenVerwijderen