04 mei 2012

BlendBox

Hee lieve meiden,
We worden er de laatste tijd mee 'dood' gegooid: Beautyboxen. Om er maar een paar te noemen: glossybox, truly yours box, beauty box maar nee er komen er nog meer. Een voorbeeld hiervan is de BlendBox. Weet je niet wat het is? In dit artikel ga ik er wat meer over vertellen.

Blendbox.nl (www.blendbox.nl) is een maandelijke abonnee service. Voor €10 per maand ontvang je 4-5 deluxe beauty samples in een extravagante box.  Zoals je ziet is deze box een stukje goedkoper dan de meeste boxen, die zijn meestal rond de €12,50. Deze box is maandelijks opzegbaar, omdat je van te voren niet weet wat er in zit kan dit erg handig zijn als je het toch niets vind.


img
Je zult producten als  lipsticks, mascara’s, creams, cleaners, sprays en zelfs een kleine snack zomaar tegen kunnen komen. De producten zullen met zorg uitgekozen worden aan de hand van een Beauty Profile die klanten op de website kunnen invullen. “Zo weten wij precies dat de box de juiste items zullen bevatten die onze klanten echt leuk vinden”. 


Zelf ben ik heel erg benieuwd naar deze box. Vooral omdat het samenwerkt met merken/bedrijven waar ik toch wel erg benieuwd naar ben. Zodra je deze kan bestellen ga ik hem dan ook zeker halen. En jij? Ga jij deze box ook bestellen?

Liefs Rachel

3 opmerkingen:

 1. wat een gave box! kan je hem ook na 1 keer al opzeggen, of niet? liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is inderdaad iedere maand opzegbaar, dus ja :)

   Verwijderen
 2. De box op de foto: HEBBEN! Dit klinkt interessant, ik ga het eens bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen