01 mei 2012

Review Incoco zelfklevende 100% nagellak strips


Hee lieve meiden,
Vorige week liet ik in een shoplog zien dat ik twee pakjes met nagelstickers had gekocht. De stickers waren niet heel duur en waren van 100% nagellak: Dat moest ik proberen! Ik heb de stickers een week op mijn nagels gehad en in dit artikel kunnen jullie mijn mening erover lezen!
 De strips, zo zal ik ze dan maar even noemen, zitten in een stevige plasticen verpakking. De strips zijn gemaakt van 100% nagellak en bevatten een basecoat en een topcoat. Op de verpakking staat ook hoe je het beste deze strips kunt aanbrengen en verder wat informatie over het merk, Incoco. 

Maar wat krijg je allemaal? Allereerst zitten er 16 dubbelzijdige strips in, in 32 maten. Wat voor vorm nagels je hebt: ze zullen je passen. Verder krijg je een klein vijltje, een beschrijving en een tester? Er zaten namelijk 2 nagelstrips in van een andere kleur, ik denk om te proberen, altijd leuk!

Ik heb de strips in een mooie hot pink kleur genaamd 04 flaunt. In de verpakking dacht ik dacht het een mooie creamy roze kleur was maar toen het zonnetje begon te schijnen zag ik dat hij hele mooie zilver - roze glitters had: Glitters are girls best friends!

I know, uitgedroogde en onverzorgde nagels...
Eerst haal je het doorzichtige beschermlaag eraf 
Je houd dan een roze sticker over met een klein lipje eraan waaraan je hem kan vasthouden
Je haalt het lipje eraf en je plaatst de strip voorzichtig op je nagel, dan begin je met wrijven en zorg je ervoor dat alle bubbeltjes en hobbeltjes lucht 'uit' de strip gaan.
Bij het einde van je nagel vouw je de sticker om
En het overige deel vijl je er heel gemakkelijk al met het bijgevoegde vijltje

Persoonlijk vind ik het heel erg gemakkelijk om de strips aan te brengen. En je bent ook zo klaar: Binnen 5 á 10 minuten zitten ze erop en hoef je er niet om te denken dat ze nat zijn zoals je dat wel moet bij nagellak. Bij mij chipt nagellak altijd binnen een paar uur of 1 dag, deze strips bleven er zeker 3 á 4 dagen op zitten zonder te chippen. Als je sterke nagels hebt zal dit zeker wel een week of langer zijn.
Omdat ik het zelf fijn vind om foto's te zien met of zonder flits, in daglicht of in zonlicht, enz. Heb ik een aantal foto's genomen in verschillende soorten licht. Vandaar de vele foto's. Dit is dus het eindresultaat: Het ziet eruit als nagellak, want het ís ook nagellak: Ik ben er zeer over te spreken!


De Incoco 100% nagellakstrips zijn mij heel erg goed bevallen. Ik zal ze ook zeker opnieuw kopen als ik ze ergens weer tegenkwam. Ze blijven goed zitten, zijn heel makkelijk aan te brengen en makkelijk te verwijderen. Wel ruiken ze sterk naar nagellak maar dat zien we maar even door de vingers. Super product!

Liefs Rachel

3 opmerkingen:

 1. Ziet er wel goed uit! Ze lijken mij ook erg leuk! 3 a 4 dagen is inderdaad best lang!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er echt leuk uit. Ik zie ze heel vaak bij de kruidvat liggen, maar ben altijd bang dat het 'goedkoop spul' is. Maar zo te zien... ga binnenkort ook maar eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit. Ik heb zelf nooit zoveel vertrouwen in nagel stickers, maar misschien moet ik ze toch eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen