30 januari 2012

Teacup Candle


Hee lieve meiden,
Al een week of 2 gaat deze supertoffe DIY rond langs alle beautybloggers, en ik natuurlijk ook. Ik vond het zo'n leuk idee dat ik besloot om er aan mee te doen. Eerst wou ik er nog een filmpje over maken maar ik heb besloten dit niet te doen. Een artikeltje moet ook kunnen, kijk snel verder!


Dit super schattige kopje en schoteltje vond ik bij een kringloop winkeltje voor maar €1,00 misschien een tip; kijk eerst bij een kringloopwinkel want in de winkel betaal je zo 5/6 euro en 1 euro is toch en stukje minder!Ik besloot om een rood/roze kaars te maken, een geur kaars natuurlijk. Hij is iets feller geworden dan ik gedacht/gehoopt had maar alsnog vind ik het prima kunnen.Cute he? Ik ben er helemaal gek van, ook een super leuk idee als je niet zoveel geld hebt een leuk en origineel cadeautje voor iemand te verzinnen. Je kan altijd een goedkope kaars kopen en die omsmelten of je gebruikt gewoon 7-12 waxinelichtjes.

Wat vind jij van dit idee? Zou jij het zelf doen? Als je wilt weten hoe je DIT kunt maken kun je dit filmpje van Pauline even kijken. 


Liefs Rachel

4 opmerkingen: