08 januari 2012

NOTD 04 Cotton CandyHee lieve meiden,
Vandaag eindelijk weer eens een NOTD voor jullie. Een poos geleden is dat! Ook komt dat omdat ik de laatste tijd veel meer bezig ben met beauty dan met nagels en nagellak. Toch heb ik dit 'duo' uitgekozen om een artikeltje over te schrijven, kijk mee!

psst: De foto hierboven was mislukt maar vond het toch wel een gaaf effect geven!

LET OP: Dit is een post voor maandag 9 januari, op die dag zelf kan ik niets uploaden.


Ik heb een lakje gebruikt uit een limited editon van Essence. De circus circus LE, het lakje heet 04 cotton candy en kost maar €2,89 Het is een soort dubbel lakje met aan de ene kan een creamy roze kleur en aan de andere kant een shimmery roze kleur. (Op de foto's hieronder zie je wat ik bedoel) Ik heb ze ook op mijn nagelwiel geswatcht, ik heb van allebei 2 laagjes aangebracht en op de nagel waar ze over elkaar heen zitten 1 laagje.Hier zie je de twee kleurtjes, ik ben er echt heel erg blij mee want de creamy roze kleur dekt al na 1 laagje, echt super goed gepigmenteerd. Ook blijven ze heel lang zitten, wel 4-5 dagen zonder te chippen en dat is bij mij echt heel lang. 
Ik vind de combinatie heel erg mooi en ga deze zeker vaak dragen. Ook ben ik niet bang dat ik ze op maak omdat ze LE omdat ik er 2 van heb, ik kreeg er toevallig nog 1e op mijn verjaardag. Wat vinden jullie van deze combinatie? Als hij in het vaste assortiment zat zouden jullie hem dan kopen?

Liefs Rachel

4 opmerkingen: