10 januari 2012

Beauty by Rachel vernieuwd!

Hee lieve meiden,
Het is jullie vast al opgevallen; Alles ziet er anders uit! Ik was de oude site namelijk helemaal bui en was aan vernieuwing en verfrissing toe.




Ik heb dan ook eindelijk een layout gemaakt, ik ben geen genie met computers dus heb ik het simpel gehouden. In de toekomst zal er vast nog wel een 'betere' layout verschijnen.


Ook heb ik de indeling van de pagina veranderd.
/\/\/\
 Hierboven kun je zien dat ik verschillende pagina's heb, de hoofdpagina waar je op zit, een aantal webshops, mijn blogsale, samenwerkingen en de contact pagina.

<<< Hier zie je mijn profiel, volgers en iets nieuws; Labels, door er met je muis over heen te gaan kun je 'scrollen' in de labels en dus artikelen vinden die over dat onderwerp gaan.

En hier vind je alle artikelen, populaire artikelen en als je een artikel wil zoeken kun je het zoekbalkje gebruiken. >>> 

Dat was het 'informatieve' stukje voor vandaag, als je nog vragen hebt of je kunt iets niet vinden kun je bij de contact pagina kijken of je zet hieronder een reactie neer.

Liefs Rachel


5 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarom komt mijn reactie niet door? Ik heb hier een paar dagen geleden een reactie achtergelaten en zat te wachten op een reactie, dus dacht ik kijk even. Hij staat er alleen niet bij :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu staat er ineens dat de allereerste reactie is verwijderd door een blogbeheerder? Ik weet niet hoor, maar volgens mij heb ik er niks ergs in gezegd. Ik snap er niks meer van :P

  BeantwoordenVerwijderen