15 januari 2012

LE Catrice Nymphelia

Nymphelia by CATRICE

Hee lieve meiden,
Vandaag heb ik weer eens een Limited Edition voor jullie. Best een lange tijd geleden dat ik dat gedaan heb maar dit persbericht kwam mijn mailbox binnenrollen en ik vond het wel de moeite waard om met jullie te delen; De Catrice Nymphelia limited edition. Als je benieuwd bent moet je snel verder kijken!
Zacht en vrouwelijk, sterk en sensueel, deze woorden omschrijven heel in het kort de nieuwste Catrice limited edition collectie Nymphelia. In deze lijn vind je voornamelijk veel mooie warme rood-, oranje- en bruintinten gecombineerd met groen- en nudetinten die de lente tot leven brengen.
De Catrice ‘Nymphelia’ collectie is vanaf half februari tot en met half maart exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Intensif’eye Wet & Dry Shadow € 3,79
020 Charly’s Chocolate Factory en 040 Have You Seen Alice?
Deze twee Baked Eye Shadows met elk een combinatie van drie bruin- en groentinten zorgt voor een prachtige sprookjesachtige look met een krachtige touch. De Intensif’eye Wet & Dry Shadows kunnen zowel droog of vochtig aangebracht worden, wanneer je ze vochtig aanbrengt zullen ze een intensere kleur krijgen.


Smokey Eyes Set € 4,49
Dit nieuwe lichte smokey eyes set biedt vier op elkaar afgestemde groentinten waarmee je een natuurlijke en sensuele oogmake-up voor elke gelegenheid kunt creëren!
Unbeleaf‘able Blush €4,49  
C01 Dancing Nymphs
Deze Baked Powder Blush heeft een combinatie van drie warme tinten (rood, oranje en nude) en geeft je huid een natuurlijke en frisse uitstraling.Lashes to Kill Mascara Black-Green Eye-Opening Effect Mascara en Eye Liner Pen

€ 3,99 en € 2,99
C01 Black-Green en 060 Black Green
Deze Lashes to Kill Mascara in zwart-groen moet je wimpers adembenemend volume, sensationele lengte en een unieke krul geven en je van een betoverende oogopslag voorzien.
Deze bijna zwarte eyelinerpen die urenlang zonder te vlekken moet blijven zitten is geïnspireerd op het groen uit de natuur en zorgt voor een onweerstaanbare blik. De vilten tip zorgt dat je de eyeliner mooi netjes en precies kunt aanbrengen.Lashes to Mystify € 3,99
In combinatie met de mooie kleurtjes uit het Smokey Eyes Set en de eyeliner in mysterieus groen is dit een perfecte finishing touch van een adembenemende oog make-up!Lip Colour Cream €3,79 
C01 Spring Kiss, C02 Blossom and C03 Nymph’s Glow
De Lip Colour Cream in drie sensuele kleuren geeft je lippen een prachtige, natuurlijke glans en moet ze behalve kleur ook verzorging bieden.Ultimate Nail Lacquer €2,49 
C01 Be Pool, 670 It’s Rambo No. 5, 830 Salmon & Garfunkel, 690 Fred Said Red en 710 Dulce & Havanna
De nagellakjes van Nymphelia zijn geïnspireerd op warme kleuren uit de natuur zoals felrood, bruin en mos- en diepgroen. Deze intense kleuren zorgen voor een mooi contrast met de zachte nudetinten.


Ik vind dat deze LE er veelbelovend uitziet; Vooral de lip creams en de nagellakjes spreken me deze keer aan. Wat wil jij van deze lijn gaan halen?

Liefs Rachel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten