11 januari 2012

Fogan: Nagellak review + swatches


Hee lieve meiden,
Vandaag de eerste review van producten van Fogan. Omdat er veel vraag naar was begin ik vandaag met de nagellak. Morgen of overmorgen zal er weer een artikel komen over Fogan producten. Ik probeer het een beetje af te wisselen zodat het voor jullie niet saai of eentonig word. Dus als je benieuwd bent moet je zeker verder kijken!


Van Fogan heb ik 2 kleuren gekregen, kleuren die ik erg graag draag. Een bloed rode kleur in nummer 19 en een  roze glitter kleur, die ik gebruik als 'glittertopper', in nummer 16. Allebei de potten nagellak bevatten 15 ml, te vergelijken met OPI, en kosten maar €0,99 per stuk.Zoals je ziet is de rode kleur echt een mooie creamy kleur die niet té waterig is maar ook geen dikke substantie heeft. Precies goed. En de glitter kleur heeft vrij grove glitters wat ik persoonlijk heel mooi vind om over een creamy roze kleur te dragen.


Ik was het meest benieuwd naar de kwastjes van deze lakjes, waren ze dun, dik, rond, kort of lang? Dus toen ik het potje opendraaide keek ik direct naar het kwastje: Niets speciaals (waar sommige merken mee komen) gewoon een ouderwets simpel nagellak kwastje, en ik hou ervan! Een plat kwastje die fijn lakt.Op de bovenste foto heb ik van allebei de lakken 1 laagje aangebracht. De roze kleur dekt eigenlijk al na 1 laagje, maar op de 2e foto zie je dat als je er nog een laagje over heen doet de kleur nog intenser en roder word. De roze glitter lak zie je ook op de foto's met 1 en 2 laagjes, zoals ik als zie gebruik ik deze als topcoat dus voor mij prima, als je hem helemaal dekkend wil hebben moet je toch wel een laagje of 5 aanbrengen.


Mijn conclusie? In ieder potje zit 15 ml, een normaal kwastje; dus geen rare poespas, kost maar €0,99 en dekt ook nog eens? Ik denk dat dit echt een ontdekking is, ik denk als ik in de toekomst een aantal kleuren nodig heb ze zeker bij Fogan ga nabestellen omdat ze maar €0,99 zijn en de verzendkosten laag zijn.

Deze lakjes kun je bestellen en/of kopen op: www.fogan.nl


Liefs Rachel

5 opmerkingen: