12 januari 2012

Fogan: Blush review + swatches

Hee lieve meiden,
Al eerder konden jullie de review zijn van de Fogan nagellakjes, en als 2e op het lijstje (van de producten die jullie al eerste wilden zien) stonden de Fogan blushes, dus vandaar dat ik vandaag de blushes ga bespreken. Het licht is de laatste dagen zeer slecht, laten we het zo maar noemen, dus de foto's zijn niet op en top, maar voor mij toch goed genoeg!


Voordat ik ga verklappen hoe de kleuren er werkelijk uitziet laat ik jullie de achterkant zien. Wat ik leuk vind aan Fogan is dat ze op ieder product erop hebben staan waar het voor is; voor op je wangen. Verder staat de ingrediënten lijst er ook op, zelf kan ik er niet zoveel wijs uit worden maar voor de mensen die perse willen weten wat erin zit; zie hier! Ook staat de webshop en de email van Fogan erop.Ik heb van Fogan twee kleuren gekregen om uit te proberen. Twee totaal verschillende kleuren; de ene is een mooie lichtroze nude kleur en de ander knalt er echt uit. De knallende roze kleur is nummer 03 en de lichtere (meer rustige) kleur is nummer 04. Allebei zijn ze verpakt in een mooie stevige plastic verpakking.Hier zijn 'mijn' mooie beauty's dan. Prachtige blushes vind ik het. De bovenste fel roze kleur heeft een licht gouden shimmer, persoonlijk vind ik het lastig om met zulke felle blushes te werken maar het is natuurlijk wel super om er eentje te hebben. De lichtroze kleur neigt meer naar het matte maar zit toch een lichte shimmer, een prima everyday blush!Say hello to pigmentation! Zelf de lichte nude blush heeft een geweldige pigmentatie voor zo'n kleur. De fellere blush viel me toch een beetje tegen, maar als je er flink met je kwast in rondzwiept komt er behoorlijk wat kleur vanaf. Op de bovenste foto zie je 1 laagje en op de onderste foto heb ik er nog een keer overheen geswatcht.Dan nu het 'lastigste' of het meest lastige deel van deze review. On the face foto's. Ik vond het erg lastig om de blushes vast te leggen, ook omdat ik geen full face foto kon maken want ik had mijn haar niet gedaan, geen make up op en mijn huiskleding aan... Toch heb ik dan een foto gemaakt van mijn wang :) Moet ook kunnen toch?


En dan mijn conclusie; Ik vind de blushes wederom, erg goed gepigmenteerd en in een mooie verpakking zitten. Wel zijn de blushes licht geparfumeerd waar ik persoonlijk niet zo'n fan van ben. Maar de prijs maakt dat allemaal goed, ik zou zeggen ga eens langs en kijk eens naar de kleuren ze hebben een uitgebreid assortiment! 

Deze blushes kun je voor €0,99 kopen en/of bestellen op: www.fogan.nl

Liefs Rachel

4 opmerkingen:

 1. De blush is wel heel goedkoop, maar bevat talk!
  Dat is héél erg schadelijk voor je gezondheid..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er ook één en review hem voor sweetbeautylife.nl! Ik vind die lichte het mooist staan bij jouw huid!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er echt prachtig uit maar helaas zitten er wel schadelijke stoffen in :( Namelijk parabenen en minerale olie.. helaas helaas..

  BeantwoordenVerwijderen