29 januari 2012

Positieve feedback

Tumblr_lyk57omjwa1qk5hwpo1_500_large

Hee lieve meiden,
Vandaag wil ik het even hebben over positieve feedback. Feedback op mijn site en op youtube. Ik wil jullie namelijk heel erg bedanken, want zonder jullie lieve reacties (positieve feedback) was ik echt allang gestopt. Natuurlijk heb ik ook haters die bij ieder filmpje en ieder artikel moeten zeggen hoe dom en lelijk ik ben, maar ik heb meer 'fans' dus ga ik gewoon lekker door.

Op mijn site krijg ik vaak te horen dat mijn artikelen goed zijn uitgelegd, goede kwaliteit foto's en dat mijn artikelen er netjes uitzien. Super leuk om te horen. Ik denk dat je mij wel een perfectionist kan noemen dus ik probeer meestal de spellingsfouten eruit te halen. (Afgezien van de header maar daar is een andere reden voor)

Op youtube krijg ik te horen dat ik een rustige kalme stem heb, en dit heb ik dus nog nooit eerder gehoord; Meestal word er gezegd dat ik aan een stuk door ratel en me mond moet houden, grappig om dit te zien! En ook vind ik al jullie vragen over beauty om te krijgen erg tof.

Met dit artikel wil ik dus zeggen dat ik super blij ben met jullie, mijn volgers, en dat ik met plezier doorga met bloggen. Wel heb ik nog een vraag; Hebben jullie nog tips voor mij? En heel belangrijk; Een request voor een filmpje of video? Want ik wil natuurlijk dingen maken die jullie leuk vinden!

Liefs Rachel

2 opmerkingen:

 1. Super leuk meid!
  Je blog is erg leuk, ga zo door ; )
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk is dat om zulke lieve dingen te lezen, ik word altijd blij als iemand iets liefs op mijn post achterlaat:D

  Vind je blog ook heel leuk:D

  BeantwoordenVerwijderen