30 juni 2011

Shoplog: 30 juni 2011

Hee lieve meiden,
Vandaag het is een mini shoplog want ik ben gezellig met een vriendin naar de stad geweest en heb een paar dingetjes gekocht, het is niet veel maar ik wou het toch even met jullie delen!
 Allereerst wil ik zeggen dat de foto's niet van de allebeste kwaliteit zijn maarja: Soms heb je geen behoefte om je kamer netjes te houden, toch?

Ik begin direct met het duurste wat ik gekocht heb en ook het leukste wat ik heb gekocht!
Ik heb namelijk een HARAJUKU LOVERS parfum gekocht in de geur LIL'ANGEL echt een mega lekker geurtje, ik zag het flesje staan en moest het hebben. Normaal kost deze parfum voor 30ml rond de 20 euro maar nu had ik bij de DA 30ml voor €8,00! Natuurlijk kom ik deze niet laten liggen: Uitgebreide review komt deze week nog online :)

En toen had ik bij de DA ook nog deze heerlijke NIVEA Creme voor je handen, maar ook voor je lichaam.
Ik wou deze creme al heel erg lang maar vond hem steeds te duur: Maar nu was er 150ml voor maar €2,05!
 Daarna ging ik naar de Action en kocht ik super goedkope ringen: Twee om precies te zijn. De linker is een plastic zwarte ring die vrij groot is maat perfect past deze kostte €0,89 eurocent. De rechter ring is een neppe zilveren ring met hele schattige roosjes die met zwart een beetje gekleurd zijn deze ring kostte €0,69.
 En als allerlaatste alweer, ja ik zei dat het weinig was, heb ik 2 velletjes met nagelsctickertjes gekocht bij de Wibra. Het zijn een soort sticker-rhinestones, en op elk vel zitten 110 stickertjes. Per vel koste het €0,69.

En dit was mijn shoplogje alweer, verder deze week ga ik wat meer de stad in ook nog even naar de Kruidvat dus daar kunnen jullie ook nog iets van verwachten. Wat vind je van de spulletjes die ik heb gekocht? YAY of NAY?

Liefs Rachel 

1 opmerking:

  1. Die ringen & dat geurtje zijn echt super gaaf !!

    BeantwoordenVerwijderen