27 juni 2011

Essence limited editions: 50's Girl Reloaded

Hee lieve meiden,
De limited edition meet_me@holografics van essence ligt nog maar net in de winkels, maar ik heb alweer de foto’s en informatie  van de volgende limited edition voor jullie: 50′s girls reloaded. 
De collectie bevat producten met helder blauwe en rode tinten, gecombineerde met zachte witgouden-tinten. 
De verpakkingen zijn lekker retro en doen je denken aan de rock ‘n roll tijd met petticoats en mannen met vetkuiven. Kijk en lees mee!

De oogschaduws €2,49

De oogschaduws zijn verkrijgbaar in 3 leuke duo's met in alle drie de paletten een donkere en een mooie lichte kleur om fantastische looks mee te maken, de oogschaduw heeft een crèmestructuur. Van boven naar beneden: 01 I’m a marine girl, 02 you’re a heartbreaker en 03 come on board captain.
 Het oogschaduw kwastje €1,59
Natuurlijk moet je de mooie oogschaduws ook op je ogen kunnen doen en daarom heeft Essence een speciaal oogschaduw kwastje ontworpen met een mooie blauwe en witte kleur die helemaal bij de collectie past! Ook heeft het kwastje aan de ene kant een groot borsteltje en aan de andere kant een klein borsteltje.
De oogpotloodjes €0,99
De oogpodlootjes van Essence kun je natuurlijk niet missen om je mooie look af te maken, ze zijn lekker zacht en geven goed kleur af. Ze zijn verkrijgbaar in deze kleuren: 01 you’re a heartbreaker, 02 I’m a marine girl en 03 love me tender.
 De translucet loose powder €2,99
Deze poeder is geschikt om je look 'af te poederen'. Dus je look helemaal afmaken en een mooie matte teint geven aan je look en aan je gezicht. De transparante losse poeder is geschikt voor alle huidtypen en geeft je huid dus een stralende, matte teint. De speciale textuur versmelt met de natuurlijke tint van je huid en vormt de perfecte basis voor je make-up. 
 De lipsticks €1,99
Als je een basic look hebt is het natuurlijk leuk om je look een boost te geven en dit kan met de nieuwe essence lipsticks! Deze lipsticks hebben een crème-achtige structuur en zouden volgens essence een zeer goede dekking hebben. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren: 01 back to the 50’s en 02 I’m sailing.
 
   
De nagellakjes €1,79
Deze zomer zijn gelakte nagels weer helemaal in en dat weet essence ook, daarom hebben ze in deze limited edition vijf prachtige kleuren uitgebracht met de namen: 01 ahoy!, 02 back to the 50’s, 03 I’m a marine girl, 04 love me tender en 05 you’re a heartbreaker.

En dit was het dan alweer voor vandaag! Ik ga zeker een aantal nagellakjes kopen en de lipsticks spreken me ook heel erg aan, ik moet mijn portemonnee maar goed in de gaten houden want ze zijn vanaf juli 2011 verkrijgbaar!  Wat vind jij van de limited edition? Welke producten ga jij halen bij de kruidvat? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten