26 juni 2011

Review: Herôme hydrating nail gel

In dit artikel kunnen jullie een review lezen over de hydrating nail gel van het merk Herôme.
Ik gebruik dit product al een tijdje en ben er erg tevreden over, eerst even een stukje hoe Herôme het product aanprijst.


Wanneer je nagels droog en bros zijn, is de Hydrating Nail Gel een uitkomst. Een verfrissende moisturizer die je nagels snel en effectief verzorgt. Geschikt voor alle nageltypes, stimuleert de groei en je kunt het gebruiken zo vaak je wilt.
Als je nagels inscheuren en de nagelplaten loslaten en splijten, bevatten je nagels te weinig vocht. Herôme Hydrating Nail Gel met onder andere Hyaluronic Acid, D-Panthenol en Allantoïne brengt de vochtigheidsgraad van je nagels weer op natuurlijk niveau. De Hydrating Nail Gel is prettig om te gebruiken en heeft een subtiele geur. Je nagels zijn snel weer glanzend en soepel. Breng de gel aan op ongelakte nagels en laat het 3 minuten inwerken.
  • Voor droge en broze nagels
  • Nagels snel glanzend en soepel
  • Te gebruiken zo vaak je wilt

Op de foto hierboven zie je dat ik de gel heb aangebracht op mijn nagels. Het is een fijne niet al te dikke substantie die oranje van kleur is en  die je gemakkelijk met het kwastje op je nagels aan kunt brengen. Verder zit er geen chemische geur aan en is het licht geparfumeert. De gel is in bijna iedere drogist wel te krijgen en kost €10,99.

Ik heb de gel nu zo'n 3 dagen gebruikt en mijn nagels zien er nu al veel beter uit. Ik had ze een beetje mishandeld door niet zo goed voor ze te zorgen, en dankzij deze gel zien ze er dus al weer een stuk gezonder uit. Ik ga nog een aantal dagen deze gel testen en ik laat jullie weten naar het uiteindelijke resultaat.

Lijkt jou dit een goed product? En zou je dit product aanschaffen? En waarom?

1 opmerking: