12 oktober 2011

Review essence lipstick


Hee lieve meiden,
Vandaag eindelijk weer even een normaal en goed beauty artikel. Namelijk een review, en deze keer over een lipstick van essence!



Deze lipstick van essence heb ik denk ik vier weken geleden gekocht, en zoals je op de bovenste foto ziet, heb ik hem heel erg veel gebruikt. Het is een hele mooie sheer lipstick met toch wel een mooi koraal kleurtje, vandaar de naam 55 coralize me! De lipsticks van essence zijn €2,00 en helemaal hun geld waard.



Hierboven zie je de swatches, sorry dat de 1e foto wat onduidelijk is, een heel mooi sheer roze koraal kleurtje. Ook zitten er lekker veel glittertjes en en hij hydrateerd me toch eens goed, echt ongelooflijk! Ik heb het gevoel dat ik een lippen balsem op hem met een lekkere fruitige smaak en geur maar ik draag een lipstick, geweldig!

Dit was het alweer. Ben jij bekend met de lipsticks van Essence? En hou jij van koraal kleurtjes, of kleuren in die trand?

Liefs Rachel

4 opmerkingen:

  1. Ik heb er geen lipstick van, deze kleur bevalt me maar ik denk dat ie voor mij iets te transparant is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Twee euro is netjes. Ik ben wel benieuwd naar de lippenstift van Essence. Normaal gebruik ik lippenstift van NYX :P Als er binnenkort weer een actie is zal ik er 1 meenemen want ik ben wel nieuwsgierig geworden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. dat is echt een mooie kleur zeg! En zo budgetproof!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie lipstick!

    Xoxo, leoniae
    P.s: Leuk dat je meedoet aan mijn give-away ;). Ik zag staan dat je alles hebt gedaan, maar kun je toch iets specifieker zijn? (volg je me met GFC en Bloglovin of met beide, ik zag mijn give-away nog nergens op je blog staan, dus ga je dat nog doen of juist niet ;), bijvoorbeeld). Dat is voor mij iets handiger ;).
    Het is niet erg dat je het niet hebt gedaan, maar ik schrijf het van iedereen op ;).

    BeantwoordenVerwijderen