30 oktober 2011

A little update,

Hee lieve meiden,

Jullie denken vast: Waar blijven de artikelen en de filmpjes? Ik heb namelijk 2 dagen al niets gepost. Het komt door mijn lieve camera: Hij is er mee opgehouden, hij heeft zijn laatste adem gegeven en is vertrokken....

Foto's kun je niet meer zien omdat ze donker zijn, het beeld en geluid bij een filmpje loopt niet gelijk, soms heb ik een stem als een man, een hele lage stem dus, soms gaan alle beelden door elkaar, kortom: Er valt niet meer mee te filmen of fotograferen.

Ik weet op dit moment niet goed hoe ik nu mijn artikelen moet gaan maken: Want ik heb geen camera, en de camera van mijn ouders kan ik ook niet iedere dag gebruiken. Dus als je tips hebt, of een oplossing weet: Laat het me even bij de comments weten!

Ik zal proberen om wat filmpjes op te nemen met mijn mobiel :)
x Rachel

2 opmerkingen:

  1. Veel succes! Ik hoop dat je snel aan een nieuwe camera geraakt, mss een vervroegd kerstkado? Mobiel is wel leuk maar niet perfect natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat vervelend zeg, zelf tel ik de dagen af tot mijn laptop het begeeft... het arme ding heeft overal steeds meer moeite mee, maar ik kan hem niet missen :)

    BeantwoordenVerwijderen