26 oktober 2011

Battle #1: Celeb look!

Hee lieve meiden,
Zoals al een paar keer aangekondigd: Bibi en ik gingen battelen! We hebben een thema gevonden, celeb look, en allebei hebben we een look gemaakt. Maaar.... Mijn camera heeft doei tegen mij gezegd. Ik heb het filmpje 5x geprobeerd op te nemen wat niet lukt, foto's maken was ook niet mooi. Ik heb geprobeerd om foto's te maken en die zie je daarom ik dit artikel, geen filmpje dus.

 Ik heb een look nagemaakt van Cristina aguilera, ze draagt vaak rode lippen en vond het mooi om een look van haar na te maken, de inspiratie van mijn look heb ik gekregen van de volgende foto:

 

Dan ga ik nu proberen om jullie mijn look te laten zien. Een mooie nude look met shimmer, een roze blush en knalrode lippen!


Natuurlijk heeft bibi ook een look gemaakt. Als je hier klikt ga je naar haar look. Links op mijn site zie je een poll staan, daar kun je stemmen welke look je het mooist vind, die van bibi of die van mij.

Dus ga even naar bibi haar look kijken en kom dan terug om te stemmen! En willen jullie een vervolg zien van the battle? Maar dan natuurlijk in een filmpje :)

Liefs Rachel

2 opmerkingen:

  1. Mooie look! Ik kan helaas niet stemmen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind die van bibi beter! als je naar de foto kijkt dan zie je dat ze best veel oogschaduw op heeft! en dat heb jij niet zo heel goed nagemaakt...

    BeantwoordenVerwijderen