11 oktober 2011

Gel luchtverfrisser.Hee lieve meiden,
Vandaag heb ik een artikel voor jullie over iets anders dan beauty, namelijk heerlijke geurtjes! Morgen volgt er een deel met waxine lichtjes en nu met een gel lucht verfrisser, nog nooit van gehoord?
Toen ik met mijn moeder meeging om wat boodschapjes te doen bij de aldi zag ik een kortingsbak waar wat scrubs in stonden (waar ik er al veel te veel van heb) en ook deze gel luchtverfrisser. Ik had daar nog nooit van gehoord en ik dacht, hee ik ga er even aan ruiken. En toen gebeurde het: Ik was verkocht! Die geur is zoooooooo lekker! Echt van die snoep perzikjes, en dat voor maar €0,89!


Zoals ook op de achterkant van de verpakking staat: 'De intensiteit van de geur kan worden ingestelddoor het boovengedeelte open of dichter te draaien' Op de foto hierboven zit de lucht verfrisser dicht maar je kan aan de oranje bovenkant draaien en dan komt er echt een heerlijke geur vanaf!


Natuurlijk moest ik even kijken tot hoever je hem kon open draaien en toen opeens draaide ik de bovenkant eraf en toen zag ik dit: Een jelly oranje achtige gel staaf. Daar komt dus de geur vanaf, hoe cool is dat? Ik ben er in ieder geval erg blij mee en me kamer ruikt heel erg lekker!

Dat was het! Wat gebruik jij om je kamer op te frissen of om je kamer een lekker geurtje te geven? En wat jij bekent met de gel lucht verfrissers?

Liefs Rachel

2 opmerkingen:

  1. Hoe super cool is dat! Leuk dat je weer artikelen plaatst ik miste ze al!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik meestal wierook om het lekker te laten ruiken in huis. Ik houd van spicy geuren.

    BeantwoordenVerwijderen