03 oktober 2011

Review douchegel Yves RocherHee lieve meiden,
Vandaag heb ik eindelijk weer een review voor jullie! En vandaag is het een review over een douchegel, iets wat ik eigenlijk nog nooit gedaan heb. Als je nieuwsgierig bent moet je snel even verder kijken!

Ik had al een poosje een douchegel van Yves Rocher in mijn kast staan maar gebruikte hem nooit, omdat ik niet houd van de geur van sinaasappel. Maar ik dacht, kom ik ga het gewoon proberen, en wat ben ik blij dat ik dat gedacht heb! Want wat is deze douchegel lekker! Het is geen sinaasappel geur zoals de meeste douchegels met deze geur hebben, maar echt een lekkere natuurlijke geur!


Deze douchegel vind ik zeker heel erg geschikt voor de herfst omdat ik de herfst altijd zo treurig vind, en deze douchegel verfrist lekker! Met sinaasappelen uit Florida vind ik deze douchegel zeker geslaagd.


In zo'n fles zit 200 ml en daar betaal je ongeveer €3,00 voor. Ik heb een keer 3 douchegels gekocht met een actie van 3 voor 5 euro. Wat is ook een pluspunt vind is dat deze fles en dit product helemaal biologisch afbreekbaar is, super milieuvriendelijk!

Dit was mijn review. Ben jij bekent met een douchegel van de Yves Rocher? Of heb jij verder producten van dit merk?

Liefs Rachel

2 opmerkingen:

  1. Klinkt in ieder geval goed. Ik shop eigenlijk nooit bij Yves Rocher, het is zo'n beetje een merk dat ik steeds vergeet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb ook 3 geuren van die douchegels
    ik vind ze supper lekker ruiken!

    BeantwoordenVerwijderen