20 april 2012

FOTD: Cool Colors


Hee lieve meiden,
Vandaag heb ik voor jullie nog een FOTD, een andere als normaal. Omdat ik die dag mijn  o zo stoere boyfriend blouse droeg vond ik dat ik wel eens met koele kleuren kon gaan spelen. Zelf ben ik meer van de warme tinten maar dit is het resultaat...Allereerst de ogen, ik heb natuurlijk een oogschaduw aangebracht maar mijn oogleden zijn zo vet als frituurvet en daarom is het al een beetje gaan creasen helaas. Ik ben nog op zoek naar een goede oogschaduwsbasis...

Je zult het niet denken maar ook in deze ooglook heb ik gebruik gemaakt van warme tinten zoals bruin en beige. Ik heb dit expres gedaan omdat je bij mijn huid anders een hele harde lijn krijgt, en door het te blenden met een zachte lichtbruine kleur word dit gelukkig minder.Ik heb een aantal mono's op de foto gezet. Ik heb ook nog van een paar palletjes een aantal oogschaduwtjes meegescoopt maar dit zijn toch wel de hoofdkleuren die ik gebruikt heb. Half shimmer en half matt.

Verder gebruikte ik mijn favoriete mascara, en ja daar krijg je echt megalashes van! Een simpele eyeliner ben en een leuk knallend groen/blauw oogpodloot om de look helemaal af te maken.Mijn blush en lippen heb ik allebei vrij neutraal gehouden. Op mijn wangen een peachy/coral blush en op mijn lippen een verzorgende lipgloss, jadiebestaanook, met een subtiele glans erin.Allebei van lekker goedkope merken. De blush heb ik voor heel goedkoop bij de action gehaalt en daar heb ik ook en review  over geschreven. De schattige lipsmacker lipgloss is ook heel erg fijn en geeft je lippen net wat extra verzorging.

Liefs Rachel

2 opmerkingen: