23 april 2012

Review Essence cooling eye roll - on


Hee lieve meiden,
In dit artikel heb ik voor jullie een artikel waar veel van jullie benieuwd naar waren. Het is een verzorgingsproduct voor onder je ogen, en dan ook nog eens goedkoop. Als je benieuwd bent moet je dit artikel maar lezen.
De Essence cooling eye roll - on is een product met komkommer extract dat er voor zorgt dat je 's ochtends geen last hebt van wallen en puffy eyes. In deze roller zit geen alcohol en ook geen parfum, wat grote pluspunten zijn want de huid rondom je ogen is erg gevoelig en houd niet van alcohol. In de roller zit 15 ml en je betaalt er maar €2,50 voor, super budget dus.Deze roller werkt door middel van een rol balletje die onder aan de tube is gemaakt. Je hoeft maar een beetje in de tube te knijpen en er komt een verkoelende vloeistof uit, het balletje is van een soort metaal dus ook koud. Je rolt het onder ogen en laat het even intrekken, daarna kun je het inkloppen.

Grappig detail: een QR code!
Maar wat vind ik er nou van? Ik vind dit product zeker fijn, hij helpt echt heel goed om mijn opgezwollen wallen 's ochtends te verminderen. Zelf zou ik het helemaal een top product vinden als ze er ook nog een concealer of iets van dekking in hadden gedaan. Maar zover ik hem getest heb, met mijn gevoelige huid, is dit zeker een aanrader en heel erg budget.

Liefs Rachel

3 opmerkingen:

 1. LIjkt mij ook een aanrader! Ik ga eens kijken bij de kruidvat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb 'm ook, maar als ik 'm op doe brandt mijn huid waar ik het op heb gedaan. niet zo fijn haha

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een fijn product, helaas heb ik hem nog nergens gezien in de schappen. :(

  BeantwoordenVerwijderen