19 februari 2012

Nepnagels gezet


Hee lieve meiden,
Vandaag heb ik eindelijk weer aan artikel voor jullie, shame on me, ik heb het erg druk... Maar dat mag de pret niet drukken; Ik heb voor het eerst in mijn leven nep nagels bij iemand gezet. Bij een nagelbijter. Iemand die dus hele korte nagels heeft en dat maakte het wat lastiger, maar hier toch even het resultaat.



Ik heb nagels gebruikt van een Broadway setje met een stuk of 70 nagels. Het kost je een rib uit je lijf maar dan heb je ook een heel doosje vol en een goede nagellijm. Deze nagels kun je halen bij Kruidvat, Trekpleister, DA en volgens mij ook wel bij de Etos.



Deze foto's zijn genomen voordat ik de nagelriemen heb verzorgd. Vandaar dat het er niet heel erg netjes uitziet. Ik heb dus nagels gebruikt van Broadway die ik bijgeknipt en bij gevijld heb. Toen heb ik ze met de bijgevoegde lijm vastgeplakt aan de nagel.



Daarna heb ik de nep nagels opgeruwd met een simpele nagelvijl. Zodat ik de nagels kon lakken. Ik heb drie laagjes aangebracht van een mooie roze Catrice nagellak.



Nummer 160 Sweets For My Sweets, een lichtroze lak met een mooie donker fucsia shimmer erover.


Laat me weten want je van het resultaat vind. Nogmaals dit zijn niet mijn eigen nagels maar die van iemand anders die nagels bijt. Vandaar dat ze ook niet heel erg lang zijn. Heb je tips? Of trucjes die je zelf altijd toepast? Laat het me in de comments weten.

Liefs Rachel

4 opmerkingen:

  1. Mooi zeg! Leuk lakje ook!

    Liefs,xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de lak mooi! de nagels vind ik iets minder ze zijn zo plat afgerond

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Misschien wou diegene dat graag? Maar die lak is idd heel mooi!! :)

      Verwijderen
  3. Ik bijt ook op mijn nagels ik moet het echt afleren want ik hou van mijn nagels doen! Ik lak zelfs mijn mama haar nagels!
    Ik ben dol op nail art!

    BeantwoordenVerwijderen