26 februari 2012

Lovely music #3

Hee lieve meiden,
Al een hele poos geleden dat ik zo'n artikel geplaatst heb. Een artikel met daarin een aantal liedjes die bij mij de hele dag aanstaan en die ik dan ook knetterhard moet meebleren. Als je benieuwd ben naar de liedjes die ik zo leuk vind moet je snel even verder kijken.
Geweldig liedje waar ik helemaal vrolijk van word. Ook vind ik haar jurk echt helemaal geweldig! Wat ik wel jammer vind is dat ze zo oranje is in deze video? Maar dan maakt het liedje natuurlijk niet minder leuk.


Echt een super mooi liedje, met een hele mooie boodschap. Dit liedje vind ik ook super mooi gezongen, ik doe het niet na! Verder heb ik er niet veel over te zeggen je moet hem gewoon luisteren :)


Een liedje met een leuke beat (?) erin waar je lekker op los kunt gaan. Ook dit liedje moet mee gezongen worden natuurlijk. Because we love you beyonce!En het mooiste liedje voor het laatst. Ik denk dat iederen dit liedje wel kent, hij is zo bekend. Een meisje dat amper make up draagt ( nu we toch op een beautyblog zijn), super mooi is en een prachtige stem heeft en ze is nog maar 15, respect!

Liefs Rachel

3 opmerkingen: