27 februari 2012

Yves Rocher Sale


Hee lieve meiden,
Vandaag een artikel over een winkel waar ik af en toe wel eens wat producten online bestel. En nu kreeg ik in de mail een hele leuke aanbieding, meerdere aanbiedingen zelf die ik graag met jullie wou delen. Geweldige sale! Als je benieuwd bent moet je zeker snel verder kijken.Als je op de foto van een product klikt ga je automatisch naar meer informatie over het product op de site van Yves Rocher.  Alle foto's zijn dus 'klikbaar'.

Ecolabel Glansshampoo

Allereerst een glans shampoo van Yves Rocher. Een shampoo die mild is voor alle haartypen én voor het milieu! Dat is typisch Yves Rocher en ook nog eens voor een super goedkoop prijsje. Deze shampoo is namelijk afgeprijsd van €4,70 naar €2,50 wat ik persoonlijk niet duur vind voor een shampoo. En iedereen wil toch wel glans in z'n haar?

Hydraterend gezichtsmasker met druiven

Dan dit masker. Deze heb ik thuis ook in de douche liggen en ik gebruik hem zeker 1x in de week. Een masker met druiven, heerlijk! (Je hebt hem ook nog in een abrikozen variant) Dit masker hoeft maar 3 minuten te blijven zitten en spoel je zo weer af. Het geeft mijn huid een heerlijk fris en zacht gevoel. Afgeprijst van €6,70 naar €3,30.

Pure Calmille reinigingsgel

Van dit product kan ik geen genoeg krijgen! Ik denk dat ik inmiddels aan mijn 3e of 4e flacon bezig ben. Een reinigings gel die mild is voor de huid, de huid reinigt, verzorgt, voed en het heerlijk zacht maakt. Wat willen we nog meer? Ik zou deze zeker mee bestellen. Deze is afgeprijsd van €5,50 naar €2,75.

Vloeibare handzeep met lotusbloem uit Laos

Dan een handzeep in een pompflacon. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze geur nog nooit geprobeerd heb maar andere geuren zijn mij goed bevallen. Een handzeep die lekker ruikt en je handen ook verzorgd, dus geen droge handen nadat je je handen hebt gewassen! Afgeprijsd van €4,30 naar €1,70.

Diepreinigend masker
En als laatste dit pure system diep reinigend masker. Stiekem is deze niet in de sale maar voor een vaste prijs voor €1,00 maar hij is mij zo goed bevallen die ik hem wel in dit artikel moest plaatsen. Een masker die binnen 1/2 hard word en je huid zo goed verzorgd. Ik ben er dol op en dat voor zo'n klein prijsje! 

Liefs Rachel

2 opmerkingen:

  1. Leuke salesactie. Alleen ben ik zelf niet zo'n YR fan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb een paar dagen geleden een review geschreven over een gezichtsmasker van Yves Rocher. De ervaring die ik tot nu toe met dit merk heb is positief. Alleen de lipstick die ik heb is wat droog, maar verder is alles fijn en ze hebben heel vaak fijne aanbiedingen op de site!

    BeantwoordenVerwijderen