25 februari 2012

Kruidvat Ridgefill en Topcoat

Hee lieve meiden,
Een tijdje geleden viel mijn oog op twee netjes verpakte producten in de kortingsbak. Twee nagel producten en aangezien mijn basecoat opwas vond ik dat ik toch wel een mooie base coat mee mocht nemen en een topcoat erbij. Ben je benieuwd naar mijn mening? Kijk dan verder!

De topcoat is net als andere topcoats een simpele doorzichtige lak. Hij droogt heel erg snel en geeft een mooi glans effect. Ook blijft mijn nagellak wel 4-5 dagen zitten. Meestal chipt mijn nagellak heel snel omdat ik ontzettend slappe nagels heb. Ik moet zeggen dat ik helemaal blowd away ben van deze top coat, hij is fijn maar niet geweldig.En dan de ridgefill. Een lak met een mooie parelmoer glans die er voor zorgt dat de hele erge ribbeltjes en bobbeltjes verdwijnt. Hij legt een mooi egaal laagje over je nagel heen. Ook kun je deze lak prima als base coat gebruiken omdat hij verkleuring in de nagel tegen gaat en de nagel beschermd. Jup dit is echt een product die ik helemaal op ga maken; i love it! Er staat dat je het zeker 3 minuten moet laten drogen maar bij mij is het na 10 seconden al droog? pluspuntje!


De nummers topcoat nummer 901 en de ridgefill nummer 902

Ook vind ik het kwastje heel erg fijn. Kort en lekker stevig. Dus niet een kwastje die over heel zwieberd. Dit kwastje geeft mij veel meer een vaste hand en eigenlijk zou ik al mijn lakjes lakken met zo'n kwastje!


In ieder lakje zit 9 ml en is omgerekend (ja dat kan ik nog wel) 3 jaar houdbaar. Ik ben beniewd want na 3 jaar zijn mijn lakjes echt wel stroperig! Maar we zullen zien. Bij de kassa was een beetje geklooi om het zo maar even te noemen en toen ik thuis op het bonnetje keek heb ik voor beide lakjes maar €1,00 betaald. Dat is niks!


Ik vind ze allebei fijn. De ridgefill vind ik echt een super product en de topcoat is voor mij niet heel bijzonder maar gewoon een fijne topcoat. Ze blijven prima zitten en drogen snel wat ik echt heel erg fijn vind, niets is vervelender dan iedere keer een kwartier te wachten tussen je lagen nagellak door. Je kunt deze lakken kopen bij de kruidvat.


Liefs Rachel

2 opmerkingen: