22 februari 2012

Review PUPA magnetic nail art kit

Hee lieve meiden,
Vandaag heb ik weer een review voor jullie. In deze review ga ik een prachtig product bespreken die ik van www.pupawinkel.nl thuis gestuurd gekregen heb om voor mijn site en voor jullie te testen. Geweldig natuurlijk! Als je benieuwd bent naar dit product moet je zeker even verder kijken.
Let op: Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb, dit heeft natuurlijk geen invloed op mijn mening!
Zo ziet het doosje van het Pupa Milano Magnetic Nail Art Kit eruit. Een simpel zwart doosje met op de voorkant een foto van hoe het resultaat moet worden. Gelukkig staat op het doosje ook hoe het precies werkt met het magneetje.Ik heb gekozen voor een groene kleur omdat die op foto's die ik toegestuurd kreeg er het mooiste uitzag. Nummer 32 Magnetic Green.


In het doosje zit een instructieboekje waar alles nog een keertje duidelijk in word uitgelegd. En dan het belangrijkste... het nagellakje en de magneten!
Je krijgt in je kitje twee magneten. Eentje voor diagonale streepjes (schuin) en de andere voor horizontale streepjes. De magneetjes zitten netjes verpakt in een plastic zakje. Ook hebben ze de vorm van je uiteinde van je vinger zodat het makkelijk is om ze boven je net gelakte nagel te houden.
Dan de lak. Precies wat je van pupa verwacht: Een lakje met een fijn kwastje en goede dekking; zeer goede dekking zelf. Maar hoe werkt dit nou? In het lakje zitten kleine metaaldeeltjes die je op de 2e foto goed kunt zien. Wanneer je het magneetje boven je nagels houd worden die metaaldeeltjes door het magneetje naar boven getrokken in de lak op je nagels. Zo krijg je dat super gave effect.Op de bovenste foto mijn nagels met een basecoat (van kruidvat) en op de onderste foto het resultaat... Nu zal ik het nog even laten zien met de tussenstapjes.
Nagel net gelakt - magneetje erboven gehouden - topcoat erover

Ik heb het voor dit artikel alleen met het horizontale magneetje geprobeerd. De lak is 4-5 dagen blijven zitten zonder te chippen wat voor mij heel erg lang is. Mijn nagels zijn best slap en meestal begint nagellak al na 1-2 dagen te chippen.

Mijn uiteindelijke conclusie is dan ook dat ik dit kitje van super goede kwaliteit vind. De magneten werken fijn, de lak dekt binnen één laagje en blijft ook nog een lange poos zitten. Een prima aanschaffing voor een super vet effect op je nagels.

Dit kitje kost €9,95 en kun je bestellen op: www.pupawinkel.nl

Liefs Rachel

3 opmerkingen:

 1. Waauuw die ziet er echt heel goed uit!!
  Die van essence werkt bij mij een beetje rot haha.
  Deze ziet er echt heel mooi uit!
  Leuk artikel!

  Liefs Melissa

  BeantwoordenVerwijderen