23 februari 2012

Essence Sun Club glamour to go eyeshadow palette review


Hee lieve meiden,
Vandaag heb ik een korte review over een on the go oogschaduw palletje van Essence. Deze heb ik een hele poos geleden gekocht maar ben er zo blij mee dat ik er toch nog even een artikeltje over wou schrijven. Als je benieuwd bent kijk dan verder!




Dit is hier het pallet eruit ziet. Een klein compact palletje met de naam 02 long beach, je hebt namelijk nog een andere versie met meer koele kleuren. In het pallet zitten 8 kleuren waarvan 1 matt (rechtsboven) en er zit een oogschaduw kwastje in met aan de andere kant een spons aplicator.




Zoals je kan zien heb ik het pallet al heel erg veel gebruikt. Soms als ik geen tijd heb gooi ik alleen een taupe bruin kleurtje in mijn crease en als ik mee tijd heb maar ik een mooie smokey look door middel van de donkere bruin tinten. Ook zit er een mooie champagne achtige highliter in.



Alle kleurtjes nog een keertje. - Champagne highliter, roze kleur met gouden glitters, perzik peachy kleur en een gouden kleur. Op de andere foto - een intenste bruine kleur met daarnaast een iets lichtere matte kleur, een taupe bruine kleur en een mooie grijze met bruine glitters.




Swatches van de 1e vier oogschaduws. Allemaal 2 laagjes zonder oogschaduw basis gewoon zo op de huid.




En de swatches van de andere vier oogschaduws, de donkere tinten. Ook allemaal twee laagjes.


Kortom een klein compact palette met mooie neutrale kleuren waar je toch ook een mooie smokey look mee kan maken. Handig voor op reis voor maar €2,99 en is te koop bij de kruidvat, van het merk Essence.

Liefs Rachel

2 opmerkingen:

  1. Echt mooie kleurtjes!
    Ik ga zeker binnekort even bij Essence kijken!

    Liefs Melissa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi paletje. Je kunt er veel kanten mee op :)

    BeantwoordenVerwijderen