25 maart 2012

Leef je nog?

 

Hee lieve meiden,
Dat is een vraag die ik de laatste tijd een aantal keer kreeg: Leef je nog? Ga je nog verder met je blog? Is er iets aan de hand? En ik dit korte artikeltje zal ik het één en het ander uitleggen!Ik weet dat ik de laatst twee weken eigenlijk niets tot amper meer dingen geplaatst heb op mijn blog. Wel heb ik 1 of 2 video's online gegooid maar die waren nou ook niet bepaalt denderend. Daarvoor is een hele simpele reden: School, ik heb het de laatste tijd heel erg druk met alles wat met school te maken heeft.

 

We moeten erg veel projecten en verslagen in leveren. En de laatste twee periodes zijn aangebroken en in deze periodes is het de bedoeling voor mij om een aantal vakken op de hogen, de cijfers omhoog schieten.
Huiswerk maken doe ik van 's middags tot 's avonds. Als ik vrije tijd wil is mijn blog gewoon geen optie meer. En NEE ik ga natuurlijk niet stoppen. Ik ga wel minder posten, dus als er 2 dagen niets online komt, geen zorgen de dag daarna wel weer.

Ik hoop dat jullie het een beetje begrijpen en me niet gaan haten, hihi, en als je nog een leuk artikel weet of een leuk idee laat het me weten!

Liefs Rachel

3 opmerkingen:

  1. yaaay je leeft nog :D
    maar er zijn meer die last hebben van de drukte ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Welkom bij de club! al heb ik de laatste tijd bijna tot geen huiswerk gelukkig, maar straks als mijn examen eraan komt.... ga ik dood HAHAH

    BeantwoordenVerwijderen