02 maart 2012

11 vragen tag


Hee lieve meiden,
Al een hele poos geleden (shame on me!) ben ik getagt door de zoete, Belgische paulien. Een superlieve meid die in België woont, een geweldig accent heeft en ook een beauty blog en youtube kanaal heeft. Zij had de 11 vragen tag en heeft mij getagt: Vandaag mijn variant daarvan!In deze tag ga ik de antwoorden geven op de vragen die Paulien aan mij gesteld heeft. Daarna zal ik ook een aantal mensen taggen.

1 Als je een grote reis zou mogen maken, waar zou je dan heen gaan? 
Die is makkelijk; Australie, daar wil ik al heen sinds ik klein ben. Waarom? Het lijkt me gewoon een geweldig land met prachtige natuur en dieren.
2 Wat ga je vanavond doen?
Vandaag begint mijn vakantie dus dat ga ik vieren met een bak chips en cola en ik ga kijken of er een leuke serie of film op tv kijken. Ook wil ik nog wat artikelen gaan schrijven.
3 Naar wie kijk je op?
Ik heb dit op beauty gebied gehouden en dan kijk ik onwijs op naar Michelle Phan. Ze maakt super mooie videos geweldige tips echt iemand die veel afweet van beauty.
4 Als je 1 ding zou mogen veranderen aan jezelf, wat zou dat dan zijn? Iets van je uiterlijk of iets uit je persoonlijkheid?
Ik denk dat iedereen wel iets heeft wat hij of zij wil veranderen maar op dit moment heb ik niet specifiek één ding.
5  Wat is je grote talent? 
Ik heb geen groot talent als dat ik heel mooi kan zingen of tekenen maar ik denk dat ik het wel een talent mag noemen om een beauty blog te hebben en (bijna) iedere dag een beauty artikel online te zetten.
6  Ga je graag naar school of vind je het werk wat je doet leuk?
Ik ga graag naar school, gezellig al mijn vriendinnen zien en gezellig doen en hard werken wat ik ook niet heel erg vind, ik heb op dit moment geen werk.
7  Wat is je favoriete film waarbij je na 100 keer nog huilt?
Zonder twijdel Dear John, iedereen moet die wel een keertje gezien hebben!
8 Wie zou je graag ontmoeten?
Het lijkt mij toff om met een groep beautybloggers die niet zo heel erg bekend zijn (like me) een keertje elkaar te ontmoeten. Een beroemdheid heb ik niet echt.
9 Wat is je meest positieve eigenschap?
Ik help graag andere mensen.
10 Zonder welk product kan je niet leven?
Nu ga ik even smokkelen: Make up producten, geen leven bestaat er voor mij. Het is mijn passie want niemand kan en mag van mij af mag nemen.
11 Favoriete winkel?
Ook zonder twijfel: KRUIDVAT! Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik helemaal verslaafd ben aan die winkel, ik vind het heerlijk om daar tussen al die koopjes rond te snuffelen.

De mensen die ik tag:

Liefs Rachel

4 opmerkingen: