16 juli 2012

Vivi-Clothes Oorbellen review

VIVI Clothes VOF/LTD

Hee Lieve meiden,
Misschien is het jullie al opgevallen, maar onder het kopje 'samenwerkingen' is een webshop bij gekomen! Ik mocht namelijk van de webshop Vivi-Clothes een goodiebag met 2 paar oorbellen ontvangen. Vandaag daarover de review, als je benieuwd bent moet je even verder kijken!



Maar wat is vivi clothes eigenlijk? En wat verkopen ze? Vanwaar verkopen ze? Hebben ze mijn maat ook? In dit kleine stukje word het meeste uitgelegd. 


'VIVI Clothes VOF is een betrouwbare onderneming en gericht op de mode vrouwen in Nederland. Wij verkopen hoge kwaliteit kleding vanuit Japan, Hong Kong en Korea. VIVI Clothes staat bekend om unieke kleding, schoenen, gadgets en nog heel veel meer. Ook voor de kleinere vrouwen hebben wij de unieke maten zoals: xxs,xs,s en maat m. Ook speciale schoen maten bieden wij aan zoals: maat 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47. Vind jij de kleding ook zo saai in Nederland? Heeft u er genoeg van dat mensen opmerkingen maken en direct weten waar u uw kleding gekocht heeft? Koop dan vandaag nog bij VIVI Clothes en u zult merken dat u unieke kleding draagt en dat de mensen om uw heen direct een wow effect als opmerking zullen geven.'





Mijn pakje kwam aan in een super cute zakje, zelf vind ik het altijd leuk als een merk of webshop veel aandacht besteed aan hun verzending en verpakking. In dit pakje zaten de oorbellen, beide goed verpakt in een plastic zakje en nog wat informatie/reclame foldertjes.


In een set te koop met 5 anderen voor €29,95


Beren oorbellen €14,95

Ik mocht zoals ik al zei twee paar oorbellen ontvangen. Het eerste paar zijn felgroene bollen die stevig aan het stekertje vastzitten, er zit een flexibel 'achterkantje' aan wat ik zelf fijner vind dan eentje van metaal. Het andere paar zijn super schattige doorzichtige beertjes. Wat ik fijn vind is dat deze net als de bolletjes van goede kwaliteit zijn en stevig vast gemaakt zijn.





Het dragen van de oorbellen was nog even spannend aangezien mijn oren heel snel gaan ontsteken als ik oorbellen draag van verschillend materiaal. Dus eerst zilver en dan nikkel vrij. Ik heb de oorbellen een paar keer gedragen en afgewisseld en heb er totaal geen last van gehad, dus de mensen met 'gevoelige oren' onder ons, ik kan het hebben :)



Ik ben tevreden over de verzending en over de kwaliteit van de oorbellen. Wel vind ik zelf de prijzen van de oorbellen aan de prijzige kant. Naar accessoires verkoopt Vivi-Clothes ook kleding en schoenen, ik zal zeker even een kijkje nemen.

Deze oorbellen zijn de betstellen op: VIVI-CLOTHES.NL

Liefs Rachel

5 opmerkingen: