22 juli 2012

Mailtjes, winacties, gastblogster en lettertype! #2


Hee lieve meiden,
Zo'n twee maanden geleden heb ik al een keer zo'n artikel gemaakt. Gewoon een klets artikel waar ik in vertel wat me de laatste tijd een beetje bezig houd. Eigenlijk a little update, dat begin ik ook steeds meer te merken, ik praat halve zinnen Nederlands en Engels door elkaar. Anyway laten we doorgaan naar het artikel .
Mailtjes! Ja steeds vaker krijg ik ze van mijn bezoeksters, en iedere keer als ik weer een mailtje zie word ik helemaal vrolijk. Meestal zijn het letters met een aantal vragen en lieve complimentjes. Dat doet me goed mensen! Ik vind het leuk om meiden met een beginnende blog (niet dat ik nou zo gevorderd ben maar hee) te helpen met vragen die ze hebben. Dus als jij zin hebt om te kletsen of een vraagje aan mij hebt just send me an email!Ook zijn er de laatste tijd wat meer winactie op mijn blog, leuk he?! Er is op dit moment een grote winactie aan de gang, sponsored you know, en er komt binnenkort nog een gesponsorde winactie aan en dat terwijl mijn eigen winactie nog maar een paar daagjes over is. Ik hoop dat jullie de winacties ook leuk blijven vinden en allemaal mee doen :)


Ook heb ik laatst een artikeltje geplaatst dat ik op zoek ben naar een gastblogster, ik heb er al reacties op gehad en tot nu toe allemaal positief, super leuk! Het lijkt mij namelijk awesome als er een jonge meid (een iets oudere is ook oke ;p ) over haar interesses en dergelijke gaat bloggen.


En als laatste, een lettertype. Ik denk dat jullie het in de laatste artikelen al wel gemerkt hebben, i'm playing around met een aantal verschillende stijlen. Nu was mijn vraag, welke vinden jullie het mooist/fijnst/leukst/prettigst? Wat is fijn om te lezen?

Lettertype nummer 1
Lettertype nummer 2
Lettertype nummer 3

Laat het me anders in de comments even weten. Ik hoop dat jullie dit artikeltje wel een beetje leuk vonden en deze week komen er weer gewoon volop reviews en swatches :)

Liefs Rachel

13 opmerkingen:

 1. Ik vind lettertype 3 het mooist, maar ik vind eigenlijk dat het lettertype niet aangepast hoeft hoor, maar vind de kleur roze misschien iets te :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In vind letter lettertype 1 fijner lezen hihi! Leuk om te horen dat iedereen zo positief over je site is! Ga zo door, ik vind hem in ieder geval super :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lettertype 1 vind ik het mooist maar 3 het duidelijkst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lettertype 1 is het fijnst, volgens mij. :)
  Dikke kus. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke update, vind ik altijd wel fijn om te lezen. Mooi dat het zo goed gaat ik heb gister ook winactie van vivi-clothesgestart.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lettertype 1, & wanneer komt de uitslag van de Fogan win-actie.? xx

  BeantwoordenVerwijderen