08 juli 2012

Catrice Limited Edition CUCUBAHee lieve meiden,
Eindelijk weer een persbericht artikel, vaak schrijf ik over LE's als die me interesseren of als er producten bij zitten die de moeite waard zijn om te delen. De afgelopen LE's van Catrice en Essence waren voor mij niet zo speciaal maar deze sprak mij er aan, lees mee!Bronzing Powder 01 brown €4,49

Bronzer is voor mij een must have in de zomer, shapen en een sunkissed effect creëren is leuk! Deze bronzer is bijna matt, er zit een hele lichte shimmer in. De shimmer laat je huid mooi glanzen en vangt al het zonlicht op die er is.


Nagellak C01 Sunny Side, C02 Reggaeton, C03 Salsa Cubana, C04 Havana Drum en C05 Take It Mint €2,49

Zoals altijd, bij ieder LE van Catrice horen ook bij deze LE nagellakken. Een aantal aarde nude tinten maar ook pastel en felle kleurtjes. Koraal en Mint zien we veel deze zomer dus met deze lakjes ben jij summer proof!

Soft Lip Colour C01 Salsa Cubana en C02 Be All Smiles €3,99

Deze vrij gepigmenteerde lipsticks met een mooie glans hebben een frisse gelstructuur die licht aanvoelt aan op de lippen. De lipsticks bevatten hele subtiele gouden shimmertjes die je lippen een frisse look geven

Loose Eye Shadow C01 Sunny Side, C02 Reggaeton, C03 Salsa Cubana, C04 Havana Drum en C05 Take It Mint €2,99

Pigmenten! Éen van mijn favoriete soorten oogschaduw, meestal hebben ze prachtige shimmer en zijn ze goed gepigmenteerd. Ook deze oogschaduw's hebben felle kleurtjes en een aantal nude/aarde tinten. Leuk om een felle zomer beach look mee te maken.


Liquid Shimmer Eye Liner C01 Take It Mint en C02 Reggaeton  €2,99

Om je ogen extra zomers te maken bevat de Cucuba collectie twee schitterende langhoudende vloeibare eyeliners. Ik vind vooral de mintgroene variant gaaf! Cool in combinatie met een koraal of fuchsia lipstick! Ook de donkerbruine eyeliner is erg mooi en deze bevat gouden shimmertjes om je ooglook net even wat meer glam te geven.

Liefs Rachel

2 opmerkingen: