18 juli 2012

NOTD: Summer Mint Green


Hee lieve meiden,
Vandaag heb ik weer eens een NOTD voor jullie. Meestal hou ik het vrij simpel en breng ik glitters aan over mijn creamy lak. Maar deze lak vond ik zonder glitters al prachtig daarom is het eigenlijk gewoon een NOTD swatch. Kijk maar even mee!






Het lakje die ik gebruikt heb is van de Etos, deze kun je helaas niet kopen maar krijg je bij iedere 15 euro gratis. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende kleurtjes. Soms zijn er ook acties met als je dat product koopt dat je er een lakje mag uitzoeken. Zo zocht ik deze uit. Hij heeft jammer genoeg wel 3 laagjes nodig om mooi dekkend te zijn, maar de kleur is prachtig!




Ik ga sinds vandaag mijn nieuwe base coat testen. Deze heb ik gehaald bij de Trekpleister, hij is van het met SuperDrug (super leuk merk) en kost maar €2,00! Mijn oude basecoat deed zijn werk niet goed en deze lijkt mij erg fijn omdat er ook direct een groei stimulator inzit. Daarnaast zie je het Etos lakje, en ik heb mijn Kruidvat topcoat weer eens gebruikt. Hier heb ik ook een REVIEW over geschreven. 


Al met al ben ik tevreden over het eindresultaat en is de mini nagellak super handig om mee te nemen op vakantie. Een lekker zomers kleurtje die ik zeker vaker ga dragen!

Liefs Rachel

8 opmerkingen:

  1. wow basecoat met groeistimulator in, klinkt fantastisch!! mooi mintkleurtje van de Etos! Goed dat hij gratis was want drie lagen van een klein flesje. Dan is hij in no time op.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw! Als eerste heb je echt super mooie nagels! En het kleurtje van de etos vind ik erg mooi.

    leuk gedaan, liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik ben inderdaad bezig mijn nagels wat sterker en mooier te laten groeien, komt nog wel een update van denk ik :) xo

      Verwijderen
  3. Echt een heel mooi lakje! Liefs,xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wil ook wel zo'n basecoat met groeistimulator, ik heb hele korte nagels.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hee rachel ,
    je hebt mooie vorm nagels moet ik zeggen !
    xoxo
    ps. het lakje kun je voor 2 euro los kopen (: dat weet ik toevallig omdat ik bij de etos werk

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk artikel en een super mooi nagellakje :)

    BeantwoordenVerwijderen