31 december 2012

Happy 2013!

Hee lieve meiden,
Wat een lange tijd geleden dat ik weer iets van me heb laten horen! Daar heb ik 2 woorden voor; school en huiswerk. Je ziet iedere dag dat valse lachje van die leraren als ze triomfantelijk zeggen:  'Zullen we het huiswerk even doornemen?' of 'Voor morgen moet dit af zijn...' en als vervolgens de hele klas kreunt heeft de leraar zijn pleziertje van die dag ook weer gehad.

Tumblr_mfwfn3j2qz1r6y1x2o1_500_large

Goed we dwalen af: mijn blog!
Ik ben van plan om het anders te gaan doen in 2013. Ik ga alleen bloggen als het mij uitkomt of als ik bepaalde afspraken heb met bedrijven. Daarom zullen jullie niet iedere dag een artikel zien maar af en toe eentje voorbij zien vliegen.

8328923177_4495a5f924_z_large

Nu is mijn laatste vraag: wat willen jullie zien? Fashion dingen, beauty reviews, shoplogs, persoonlijk artikelen? Laat het me weten bij de reacties. Ik wil namelijk mijn blog zo leuk mogelijk voor jullie maken. Ik wens jullie alvast een fijne jaarwisseling, en op naar een nieuw jaar!

Liefs Rachel

4 opmerkingen:

 1. Ik snap het wel, elke dag een post is inderdaad wel druk. Ik vind fashion, beauty en reviews en shoplogs vooral leuk!

  Happy 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens jou ook een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarom had je eigenijk al je youtube filmpjes verwijderd? X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik had precies hetzelfde probleem en heb vandaag voor het eerst weer een berichtje geplaatst.
  Ik zal je blog in de gaten houden

  BeantwoordenVerwijderen