13 augustus 2012

Fantasia Brush Cleaner - Antibacterieel


Hee lieve meiden,
Een paar dagen geleden heb ik eindelijk een brush cleaner kunnen scoren voor een klein prijsje. Je sprayt de inhoud op je kwast/poeder en maakt deze zo schoon en antibacterieel, hoe handig is dat? Graag wil ik jullie kennis laten maken met dit product.De Brush Cleaner van Fantasia word normaal verkocht voor €9,95. Bij de Ici Paris XL was deze in de korting en hoefde ik er uiteindelijk meer €3,60 voor te betalen, cheap right?  De spray is antibacterieel door de alcohol dat erin zit, dit wil zeggen: dood de bacteriën en maakt schoon. Ook zit op deze flacon van 100 ml een super handig spuit systeem, de Brush Cleanser van MAC heeft een gewoon gaatje, dit vind ik zeker een pluspunt, zo'n spuitkopje! De reiniger kun je zowel op natuurlijk als synthetisch haar gebruiken. 
Allereerst heb ik dit product op mijn poeder getest, zoals ook op de verpakking staat is deze cleaner multifunctioneel, clean your powders ánd your brushes! Ik heb simpel 2 spraytjes op mijn poeder gesprankeld (wat een mooi woord)en gewacht wat er gebeurde. De poeder kleurde eerst donker van kleur, omdat hij nat werd gespoten dúh, daarna droogde de poeder op en kon ik hem gewoon weer gebruiken. Deze test heeft hij doorstaan: Een schone bacterie vrije poeder :)

Eerst mijn kwast extra vies maken door hem in een donkerblauwe oogschaduw van Catrice te dippen.

You can see it, een vieze kwast!

Ik heb 1 spraytje gebruikt, de kwast was goed nat. Bij een grote gezichtskwast raad ik aan om 3 tot 4 spraytjes te gebruiken.

Daarna de kwast rondswirlen op een tissue, wat een dirt komt daar uit zeg!

En tadaaa! een schone kwast. Er vielen geen haren uit, de kwast bleef zacht en hij is niet opeens veranderd in een uitgehaard ding. Kortom: it works!

Ik ben fan! Ik ga deze brushcleaner zeker vaker gebruiken, handig om mijn poeders en blushes op te frissen en tussen de wasbeurten door om mijn kwasten een beetje netjes te houden. Kende jij dit product? Zoja wat vind jij ervan?

Liefs Rachel

6 opmerkingen:

 1. Ik heb een brush cleaner van Fogan cosmtics. Deze is met een gowoon gaatje en niet zo handig. Met spuitknop ziet het er vele handiger uit.
  Liefs,
  Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Rachel! Ik heb de nagellaken ontvangen, ik ben er superblij mee!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze ken ik helemaal niet, nooit gezien. Maar voor die prijs, wat super!

  BeantwoordenVerwijderen