29 juni 2012

Ikea wishlist


Hee lieve meiden,
Daar is hij dan eindelijk, de Ikea wishlist. Ik heb het er al vaker over gehad, ik ben fan hoor. Ikea is een winkel waar ze gewoon werkelijk alles hebben. En aangezien mijn kamer een metamorfose gaat krijgen (Yeahh) leek Ikea mij de meest geschikte winkel om op zoek te gaan naar leuke meubeltjes en accessoires. Kijk mee gezellig mee.



EXPEDIT Tafelcombinatie IKEA Met verstelbare poten/doppen, zodat het bureau zelfs op ongelijke vloeren stevig staat.
Expedit wit €99,00

Allereerst het expedit  bureau. Al 2 jaar ongeveer zijn we op zoek naar een nieuw bureau en steeds komt het er niet van, nu kwam ik deze tegen. Hij is eigenlijk perfect! In de kast die er aan vast zit kun je heel gemakkelijk leuke tijdschriften neerleggen en leuke opberg boxen inzetten.

HELMER Ladeblok op wielen IKEA Ruimte voor etiket op elke lade; helpt je de boel op orde te houden, zodat je alles makkelijk kan vinden.
Helmer wit €29,95
Deze Helmer is ideaal om make up in te bewaren maar ook school papieren of schrijf spul. Dit kastje leek me heel handig om onder het bureau te rollen. Hij is niet heel breed dus er past makkelijk nog een bureau stoel naast. Ideaal met 6 laatjes die je ook nog eens kunt labelen. 

KRISTALLER Kroonluchter 3-armig IKEA De hoogte is eenvoudig aan te passen, gebruik de S-haak of kort de ketting in.
Kristaller zilverkleurig €39,95
Ook mijn lamp was nodig aan vervanging toe. Een rode hanglamp die ik vanaf mijn 4/5e al heb? Hmmmm toch maar iets anders. Deze kroonluchter vind ik heel mooi maar 40 euro voor een lamp vind ik te veel. Toch heb ik hem erbij gedaan zodat jullie een beetje een idee hebben wat voor kroonluchter ik wil, misschien een keer naar de Gamma of Praxis? 

KLIPPAN Hoes poef IKEA Makkelijk schoon te houden; de overtrek is machinewasbaar.
Klippan granan wit €9,00
Jup, voor mijn 'hangstoel', waar ik nooit in zit omdat die half kapot is, moest iets anders komen. Zelf vind ik een poef altijd mooi en ook functioneel. Toen ik zag dat deze poef 9 euro was werd ik al helemaal blij, een simpele poef die je overal in je kamer neer kan zetten, super handy!

FLÄRDFULL Geurkaars in glas IKEA Doof de kaars eenvoudig door de deksel erop te doen; de geur blijft dan ook behouden.
Flärdfull rood €2,50

De geurkaarsen van de ikea, ik denk dat iedereen er wel eens van gehoord heeft. Goedkope kaarsen met heerlijk geuren. Ik heb deze rode als voorbeeld gedaan, maar er zijn zeker andere geuren die ik ook wil proberen. Ik ben namelijk weg van lekkere geurtjes in mijn kamer!

HEMNES Toilettafel met spiegel IKEA Voorzien van beschermfilm - vermindert het risico op letsel en beschadigingen als het glas zou versplinteren.
Hemnes wit €229,00
Natuurlijk kan deze kaptafel niet ontbreken, veel beautyliefhebbers hebben hem, of zijn er weg van. Ik ook! Maar ik denk helaas niet dat ik deze ooit in mijn kamertje kan bemachtigen, want stiekem vind ik hem toch wel heel erg duur.... Misschien op zoek naar een goedkopere variant?

MYKEN Toiletspiegel IKEA Voorzien van beschermfilm - vermindert het risico op letsel en beschadigingen als het glas zou versplinteren.
Myken donkerbruin €9,99
En tot slot (misschien komt er nog een deel 2?) een grote make up spiegel. Ze hebben verschillende spiegels maar deze vind ik toch wel heel mooi, stevige pootjes en een lekkere grote spiegel zodat je ook je haar goed kunt doen. En dan vind ik 10 euro niet duur.

Zo dat was een hele wishlist, natuurlijk kan niet alles gekocht worden maar vooral dat bureau lijkt me supervet om te hebben. Hebben jullie nog dingen van ikea die jullie geweldig vinden? Of een paar aanraders?

Liefs Rachel

4 opmerkingen:

  1. Super leuk.
    Ik vind die bureau met die kast super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De kaptafel en kast+bureau zijn echt mijn favoriet! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie spulletjes wel erg wit. ik wil graag nog een malm 6 ladekast.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke spulletjes :)
    Mijn vriendin heeft juist die kaptafel gekocht en oh hij is zo mooi! Maar in belgie loopt er nu een actie op de volledige Hemnes collectie -20% dus heeft ze 182 betaald mss een tipje :)

    BeantwoordenVerwijderen